Nieuwe vacuümdichte model HY met groter temperatuurbereik

147
M serie Lemo

LEMO breidt zijn M serie uit met een nieuw vacuümdicht model HY, leverbaar in alle maten en laagspanningsconfiguraties. Dit nieuwe model met chassisdeel is speciaal ontworpen voor alle toepassingen die vacuümdichte integraties eisen.

Het nieuwe model HY biedt dankzij een innovatief harsmateriaal vacuümdichte afdichting met een extreem laag lekverlies over een breed temperatuurbereik.

Ook integreert ook geoptimaliseerde PCB contacten waarmee eenvoudige PCB routings mogelijk zijn, ook bij configuraties met hoge dichtheid. Ook is de aardverbinding verbeterd en hierdoor wordt nu de mogelijkheid geboden om ofwel standaard ground pins te gebruiken of speciale anti-vibratie schroefgaten voor ´screw through´ PCB fixatie.

Met deze nieuwe toevoeging aan de M serie kunnen onze klanten worden voorzien van ratelkoppeling connectoren met de hoogste dichtheid in sectoren waar vacuümdichte integraties een vereiste zijn. De zeer lage leksnelheid in combinatie met het brede temperatuurbereik maken ongeëvenaarde prestaties mogelijk in optische behuizingen of toepassingen op grote hoogte.

Meer informatie

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.