Over ons

Wat is IndustrieVandaag?

IndustrieVandaag is het grootste onafhankelijke platform met industrienieuws. We verzamelen het laatste nieuws uit en over de industrie in de volle breedte en brengen het hier bijeen voor jou. Van procesindustrie tot maakindustrie, stortgoed, veldinstrumentatie tot en met industrieel economisch nieuws, je leest het op IndustrieVandaag.

Linkedin5

Advercom

IndustrieVandaag is een product van Advercom, een online uitgever en marketing/sales bureau met twee gedreven enthousiaste ondernemers die met hun verschillende achtergronden een unieke en doeltreffende invulling geven aan het marketing- en verkoopproces. Erik de Jong bezigt zich vooral met de marketing en sales; Yuk Chi Kan behandelt de strategische en juridische vraagstukken. Juist dit teamverband zorgt voor een onderscheidende en succesvolle aanpak op hoog niveau waarbij kennis, verkoopstrategie en resultaat verzekerd zijn. Meer informatie

Redactieraad

Bekijk hier onze redactieraad.

Jouw artikelen en/of persberichten online?

Wil jij redactionele aandacht of jouw persbericht online gepubliceerd zien? Stuur een email naar ter beoordeling. Bij publicatie ontvang je altijd een bevestiging via de mail.

Bezoekers sinds nov 2020

267194
Users Last 30 days : 9169
Total Users : 267194
Views Today : 88
Views Yesterday : 1511
Views Last 30 days : 41957
Total views : 1290600

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.