LEMO verhuisd naar nieuw pand

LEMO verhuisd naar nieuw pand in Haarlem om services te versterken

Door de groei van LEMO in de Benelux heeft het bedrijf geïnvesteerd in een nieuw, speciaal gebouwd, hightech en milieuvriendelijk pand in Haarlem.

In 2005 startte het bedrijf met de Nederlandse dochteronderneming, in eerste instantie om de markt in de Benelux te bedienen. Inmiddels is het personeelsbestand gegroeid van 2 naar ongeveer 50 medewerkers. Tegenwoordig heeft LEMO Nederland ook een afdeling voor kabelassemblages, en is het Europees Distributiecentrum, dat aan de Europese dochterondernemingen levert, ondergebracht in het pand in Haarlem. Daarnaast is in het nieuwe pand de Europese voorraad van Northwire Cable ondergebracht.

Het nieuw gebouwde pand in Haarlem is een zeer eigentijds gebouw van drie verdiepingen, ontworpen met de focus op efficiëntie, comfort en milieu. Dit heeft geresulteerd in een GPR score van >8,5.
De architecten werden ondersteund door experts die zowel de doorstroming van goederen en informatie en interactie van personen hebben geoptimaliseerd.

LEMO Nederland heeft met het huisvesten van het Europees Distributie Centrum nu nog meer de beschikking over een uitgebreide voorraad veel gebruikte componenten en biedt snelle levering door geoptimaliseerde efficiëntie.

“Met 2.500 m2 (verdubbeld in omvang) beschikken we over voldoende ruimte om de assemblage te verdrievoudigen en het aantal kantoormedewerkers te verdubbelen,” aldus Niels Zonneveld, Managing Director van de Benelux vestiging. LEMO Nederland verhuisde op 16 september 2019 naar haar nieuwe locatie.

Bekijk hier de film
Bezoek de LEMO website

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie