Redactionele aandacht

Aanleveren eigen artikelen/persberichten/blogs

IndustrieVandaag staat bekend om haar actuele en kwalitatieve vakinformatie. Ook door ons netwerk, onze samenwerkingspartners en de industriële markt wordt regelmatig content gedeeld. Heb jij relevante nieuwswaardigheden, nieuwe producten/projecten en marktontwikkelingen die je graag met onze lezers wil delen? Neem dan contact met ons op. Na beoordeling door onze redactie wordt jouw artikel/persbericht/blog op IndustrieVandaag geplaatst.

Op IndustrieVandaag vermelden we standaard jullie bedrijfsnaam en een link naar jullie website (onderaan het bericht). Je kan je artikel/persbericht/blog sturen naar .

  • In alle gevallen moet jouw inzending onafhankelijk zijn geschreven, zonder commerciële insteek. Denk na over wat de lezer inhoudelijk zou willen weten. Verstuur het bericht bij voorkeur in een Word bestand naar de redactie.
  • Wil je commerciële content plaatsen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
  • Nieuws over producten en diensten mogen niet ouder zijn dan zes maanden. Licht toe wat het product/dienst kan doen, wat de mogelijke toepassingen zijn, wat de specificaties zijn en voor welke (specifieke) marktsector het bedoeld is.
  • Sluit een toepasselijke foto bij in JPG.
  • De berichten moeten minimaal 300 woorden bevatten; er is geen maximum.

Redactionele aandacht of redacteur inschakelen

Als je aan een case, toepassing of project werkt of als je er onlangs een hebt afgerond, kun je via een artikel onze lezers daarover informeren. Als je hiervan redactioneel verslag wil laten doen door ons, kan dat. Er zijn 2 opties:

  1. Wij laten een van onze redacteuren contact met jou opnemen voor het schrijven van een artikel. Als je hiervoor kiest, dan liggen de auteursrechten van het artikel bij IndustrieVandaag en mag het artikel niet met derden worden gedeeld. Voor meer informatie, neem contact met ons op via .

  2. Je schakelt zelf en rechtstreeks een van onze redacteuren in voor het schrijven van het artikel. Dit is een trend van de afgelopen jaren waar steeds meer bedrijven voor kiezen. Als je hiervoor kiest zijn hier inhuurkosten aan verbonden, maar kan je met de redacteur afspreken dat de auteursrechten of gebruiksrechten bij jullie liggen. In dit geval kun je het artikel vrij delen met alle uitgevers, op sociale media, etc. Bovendien hebben sommige redacteuren een slimme werkwijze: zij delen het artikel direct met andere uitgevers waarmee ze goede contacten hebben. Hierdoor wordt de kans aanzienlijk vergroot dat jouw artikel, blog of persbericht via verschillende kanalen wordt opgepikt en bij een veel grotere doelgroep onder de aandacht wordt gebracht.

Onze hoofdredacteur is Janet Kooren. Zij kan als zelfstandig in te huren redacteur worden ingeschakeld voor het schrijven van jouw artikel. Janet was de afgelopen jaren hoofdredacteur voor het industriële automatiseringsvakblad Automatie|PMA en wordt ingeschakeld voor het schrijven van artikelen/persberichten/blogs/nieuwsbrieven door bedrijven als Festo, Lenze, Krohne, Endress+Hauser, ea. De artikelen die zij schrijft worden vrijwel altijd gepubliceerd op IndustrieVandaag als ook bij andere vakbladen.

Interesse? Haar contactgegevens zijn: Puntnet, janet@puntnet.nl, 06-46591976.

Delen van artikelen die op IndustrieVandaag zijn gepubliceerd

Om onze hoogwaardige industrie-informatie breder toegankelijk te maken, hebben we besloten onze artikelen open te stellen voor verspreiding op externe sites. We zijn ervan overtuigd dat de inzichten, nieuws en trends die we op onze website bieden, ook waardevol kunnen zijn voor anderen. Deel daarom gerust de content van artikelen op IndustrieVandaag met anderen. Er is wel een belangrijke voorwaarde die we stellen aan het delen van onze content: elke gedeelde post, blog of artikel moet worden voorzien van de onderstaande tekst en link:

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op het nieuwsplatform IndustrieVandaag

Dit waarborgt de erkenning van IndustrieVandaag als de originele bron.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.