Geavanceerde 140A – 430A high power connectoren

Connectoren

LEMO breidt haar bewezen M serie connectoren uit met nieuwe configuraties voor high power vereisten, leverbaar sinds 31 maart 2022.

LEMO’s nieuwe high power connectoren combineren de robuuste, lichte en compacte behuizingen van de M serie met nieuwe state-of-the-art vergulde high power contacten.

LEMO´s high power connectoren zijn geschikt voor 10 mm² (AWG 8) tot 50 mm² (AWG 1) kabels en zijn leverbaar in meerdere éénpolige en meerpolige configuraties voor enkel- en driefase toepassingen.

Deze nieuwe configuraties zijn ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de strengste aansluitvereisten voor distributie van hoog vermogen bij elektronische apparaten en elektrisch aangedreven voertuigen. Ze zijn geschikt voor de meest veeleisende omgevingsomstandigheden en bedrijfskritieke oplossingen.

Betrouwbaar, veilig, lichtgewicht, robuust en volledig waterdicht, bieden de nieuwe high power connectoren uit de M serie de meest uitgebreide aansluitoplossingen voor met name de robotica, motorsport, defensie, lucht- en ruimtevaart en drones industrie.

De high power configuraties van de M serie kunnen een nominale stroomsterkte tot 430 A verwerken en bieden het hoogste vermogen in de kleinste connector op de markt.

Meer informatie bij LEMO

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie