Speciale editie van vakbeurs Worksafe

Vakbeurs Worksafe

Gorinchem juni 2021: Easyfairs komt met speciale editie van vakbeurs Worksafe

Beursorganisator Easyfairs is bezig met de organisatie van de vakbeurs Worksafe die op 2 en 3 juni 2021 in Evenementenhal Gorinchem gehouden gaat worden. Vanwege de positieve signalen met betrekking tot de coronabestrijding, de mogelijkheden in de Evenementenhal Gorinchem en het feit dat de veiligheidssector elkaar eindelijk weer eens persoonlijk mag ontmoeten, organiseert Easyfairs deze extra editie.

De 2021-editie van vakbeurs Worksafe Gorinchem richt zich voornamelijk op veiligheidsdeskundigen en professionals uit de industrie die zich oriënteren op trends en technologieën binnen de Health & Safety branche. Michiel Schröder, event manager: “Deze editie is bedoeld om te kunnen netwerken met toeleveranciers uit de sector. Maar minstens zo belangrijk wordt het netwerken tussen veiligheidsprofessionals onderling en het opdoen van de laatste inzichten en kennis.

Hiervoor zet de organisatie in op inhoudelijke samenwerkingen met onafhankelijke branche- en kennisverenigingen. Kennisbank Arbo is de eerste partij waar een samenwerking mee is gesloten op het gebied van kennisdeling. Extra bijzonder is dat Easyfairs gaat voor een hybride versie van het event voor bezoekers. Het netwerken kan ook na het evenement online doorgaan en kennissessies kunnen teruggekeken worden.”

Laagdrempelig

Vakbeurs Worksafe zal gehouden worden op de recent vernieuwde eventlocatie op de bovenverdieping in Gorinchem. Schröder legt uit: “De Next Level verbindt een beursruimte met een moderne conferentie-area. De bezoekers kunnen in meerdere congresruimten gerichte kennissessies volgen over de ontwikkelingen in machineveiligheid, site safety en veiligheidscultuur.

Op de beursvloer kunnen de nieuwe inzichten gelijk worden besproken met de toeleveranciers in de markt. De exposanten kunnen kiezen uit drie compacte formaten stands om de investering en het netwerken laagdrempelig te maken. Deze speciale editie van Worksafe in Nederland heeft plaats op woensdag 2 en donderdag 3 juni 2021 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A27 en A15.

Exposanten presenteren de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving binnen diverse sectoren. Denk aan: PBM, werkveiligheid, signalisatie, (brand)preventie, inspectie en opleiding.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie