Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Worksafe Gorinchem

16 april 2024 van 10:00 tot 18 april 2024 van 17:00

Worksafe Gorinchem – De vakbeurs voor veilig & gezond werken

Worksafe Gorinchem is de vakbeurs voor professionals over gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. Deze vakbeurs richt zich voornamelijk op veiligheidsdeskundigen en professionals uit de industrie die zich oriënteren op trends en technologieën die bijdragen aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Denk hierbij aan explosiebeveiliging, rampenpreventie en – bestrijding, persoonlijke beschermingsmiddelen en training & consultancy.

Tijdens Worksafe Gorinchem presenteren fabrikanten, toeleveranciers en dienstverleners de laatste trends en ontwikkelingen voor de optimalisatie van het veiligheidsbeleid en bewustwording rondom veilig en gezond werkgedrag binnen de industrie. Professionals uit de industrie vinden hier o.a. explosiebeveiliging, rampenpreventie en – bestrijding, persoonlijke beschermingsmiddelen en training & consultancy. Minstens zo belangrijk wordt het netwerken tussen veiligheidsprofessionals onderling en het opdoen van de laatste inzichten en kennis.

Waarom bezoeken?

  • Compleet: een bezoek aan dit evenement levert inzicht en oplossingen voor de optimalisatie van uw veiligheidsbeleid. Er is focus op zowel proces- en machineveiligheid als de zachte kant van veiligheid.
  • Optimalisatie: geen “ver-van-je-bed-show oplossingen” maar toepasbare technologie en werkwijzen om uw plant en de werkzaamheden direct veiliger en efficiënter te maken.
  • Kennis: tijdens de twee dagen van Worksafe staat tevens een conferentieprogramma centraal met gerichte kennissessies over de ontwikkelingen in machineveiligheid, procesveiligheid, site safety en veiligheidscultuur.

Segmenten

Op Worksafe Gorinchem vindt u onder andere fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverleners met innovatieve producten of diensten voor de Health & Safety sector. Denk hierbij aan de volgende segmenten:

  • Industriële veiligheid & technologische risico’s
  • Werfveiligheid
  • Signalisatie & (rampen)preventie
  • Brandpreventie & -bestrijding
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Opleiding & consultancy

Worksafe Gorinchem maakt deel uit van een Europese serie specialistische vakbeurzen voor de health & safety sector en heeft succesvolle edities in onder andere Antwerpen, Dortmund en Namen.

De individuele beurzen staan bekend als waardevolle platforms voor veiligheid binnen de belangrijkste industrieën. Eindbeslissers van multinationals en lokale bedrijven benutten de Worksafe beurzen om nieuwe zakelijke contacten leggen, deals te sluiten en een update te krijgen van de laatste ontwikkelingen.

Gegevens

Begin:
16 april 2024 van 10:00
Einde:
18 april 2024 van 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.worksafe.nl/

Organisator

Easyfairs Gorinchem
Telefoon
+31 (0)183 680 680
E-mail
gorinchem@evenementhal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl