Empack is de vakbeurs voor de verpakkingssector

103
Empack

Empack Namur: de nieuwe hot spot in Wallonië voor de verpakkingssector

Na maar liefst 18 edities is Empack meer dan ooit dé afspraak voor professionals om banden te smeden en nieuwe inzichten te verwerven over alles wat beweegt in de Belgische verpakkingssector. Er beweegt véél. Grenzen verleggen, daar draait het om. Daarom is er op 26 mei ook een eerste Franstalige editie in Namen: Empack Namur “la journée de l’emballage”. En dit op algemeen verzoek van de verpakkingssector. We geven de sector een netwerk en commercieel platform in het bloeiende Wallonië.

Waarom Namen? Centraal, toegankelijk en professioneel

De keuze om de hele verpakkingswereld ook over de taalgrens te verenigen lag voor de hand. Maar waarom in Namen? Simpel: Namur Expo is een uiterst gezellige, ruime en bereikbare locatie. De ideale ontmoetingsplek voor een professioneel en doeltreffend netwerkevent.

Wat brengt Empack Namur?

Sleutelwoorden op dit ééndaagse event zijn inspireren, connecteren en ontdekken. Intensief sparren met collega professionals? Casual converseren met gelijkgestemden? Leren van toonaangevende speakers? Duurzaamheid, techniek, voedingsverpakking… alles krijgt hier een plekje:

  • All inclusive standen met smart badge technologie
  • Network Lounge voor exposanten en bezoekers
  • Partner Village met strategische partners zoals Wagralim, Plastiwin, FSC, IBE-BVI, Pack4Food,…
  • Conferences met hot topics
  • Trends Gazellen Awards voor de verpakkingssector (incl. netwerkdrink)

Tijdens een innovation tour maken bezoekers kennis met een veelheid aan nieuwigheden die Door samen te werken met vakbladen garandeert de organisatie maximale visibiliteit, aangevuld met publicaties op de website en social media…

Voor wie?

De 70 exposanten zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print,…

De organisatie mikt op 1.000 bezoekers met functies als aankopers, ingenieurs, operations managers, technical managers of afdelingsmanagers, onderzoekers en verpakkingsexperts. De industrietakken waar het publiek werkzaam is, zijn breed verspreid: van de voedingssector (+/- 20%) tot groothandel en verpakkingsindustrie.

Verpakking is overal, net als de vernieuwing. Empack Namur wordt dan ook een nieuwe hot spot voor de verpakkingscommunity in Wallonië.

Meer info?

U wil meer info over Empack Namur? Contacteer Philippe Van Dyck: (0) 3 280 53 27 of Els Verhoeven: +32 (0) 3 280 53 46 of via empack-be@easyfairs.com.

Informatie over Artexis Easyfairs

Easyfairs biedt zijn doelgroepen de kans om ‘de toekomst in te stappen’ op belangrijke evenementen die anticiperen op hun behoeften en die oplossingen aanreiken in een ideaal kader.

De groep organiseert momenteel 218 evenementen in 17 landen. In België zijn dat de volgende evenementen: Advanced Engineering, Antica Namur, Art Brussels, Autonomies, Batireno, bis, Belgian Boat Show, Belgian Boat Show Float, Bois & Habitat, bouw&reno, CARAT+, Countryside, Dentex, Empack, Energie & Habitat, FACTS, FACTS Spring, Grand Depot Outlet, Green Expo, Health & Care, Horeca Expo, Inside Out, Maintenance, Packaging Innovations, Pumps & Valves, REALTY, Saveurs & Métiers, Second Home Expo, Soins & Santé, Solids, Transport & Logistics, Wonen, Work Safe. Easyfairs beheert daarnaast 10 evenementenhallen in België, Nederland en Zweden (Antwerpen, Gent, Mechelen- Brussel-Noord, Namen, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö en Stockholm).

Easyfairs wil de meest flexibele, responsieve en efficiënte speler zijn in de evenementensector en steunt daarvoor op geëngageerde medewerkers, zet de beste marketingtools en technologische hulpmiddelen in en creëert sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs.

Lees ook:
automatica vakbeurs – visie van autonome productie
Vakbeurs voor industriele warmtewisselaars
Hannover Messe 2020 krijgt vernieuwde opzet

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.