Online shop voor automatiseringstechniek viert zijn 10e verjaardag

Online shop voor automatiseringstechniek Automation24

10 jaar online shop voor automatiseringstechniek Automation24

Automation24 GmbH werd tien jaar geleden opgericht. Wat in mei 2011 begon als een start-up, groeide al snel uit tot een internationaal bedrijf. Tegenwoordig heeft de online shop voor automatiseringstechniek meer dan 100.000 klanten in tien Europese landen en de VS. Automation24 is sinds 2,5 jaar ook in Nederland op de markt.

Compleet assortiment voor automatiseringstechniek

Automatiseringsprofessionals kunnen momenteel ongeveer 6.000 artikelen van meer dan 40 merkfabrikanten vinden op automation24.de. Het assortiment strekt zich uit van sensorsystemen, procesinstrumentatie, besturings- en aandrijftechniek tot industriële communicatietechniek, schakel- en beveiligingstechniek en van commando- en signaleringsapparatuur tot behuizingen en schakelkasten.

Als pure online winkel biedt Automation24 zijn klanten technische ondersteuning via telefoon, e-mail, live chat, Microsoft Teams en ondersteuning op afstand via TeamViewer. Bij het samenstellen van het assortiment hecht het bedrijf veel belang aan een hoge beschikbaarheid en snelle verzending. Bij de online shop voor automatiseringstechniek Automation24 zijn alle producten vanaf het allereerste stuk verkrijgbaar tegen een scherpe prijs-prestatieverhouding, zelfs voor kleine hoeveelheden.

Over automatisering 24

Automation24 GmbH heeft zich gespecialiseerd in de internetpostorderactiviteiten. Het complete assortiment automatiseringstechniek omvat circa 6000 artikelen uit de sectoren sensorsystemen, procesinstrumentatie, besturings- en aandrijftechniek, industriële communicatietechniek, meet- en regeltechniek, industriële verlichting, schakel- en beveiligingstechniek, bedienings- en signaleringsapparatuur, stroomvoorziening, behuizingen/schakelkasten, gereedschappen en aansluittechniek. Alle producten zijn bij Automation24 verkrijgbaar in kleine hoeveelheden vanaf het eerste stuk tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie