Nieuwe algemeen directeur Allied Motion Dordrecht

Allied Motion Dordrecht Martin-Jan Strebe

Nieuwe directeur Allied Motion Dordrecht verwacht sneller innovaties op de markt te brengen

De heer Martin-Jan Strebe is aangesteld als de nieuwe Algemeen Directeur van Allied Motion Dordrecht. In deze functie vervangt hij de heer Harry Cloos, die deze functie zestien jaar heeft bekleed.

De heer Strebe is vanaf het begin van zijn carrière werkzaam in de elektromechanische en technische industrie en heeft verschillende leidinggevende functies vervuld op commercieel, marketing- en productmanagement en operationeel niveau. Met zijn ervaring als General Manager bij verschillende product engineering bedrijven, brengt de heer Strebe veel kennis naar het bedrijf als het gaat om commercie en product- en lean management op operationeel gebied.

“De combinatie van techniek en mensen sprak mij in deze functie bij Allied Motion Dordrecht aan. Het bedrijf wil zich technologisch onderscheiden, maar de getalenteerde mensen die we in onze organisatie hebben, maken het bedrijf succesvol ”.

De heer Strebe zet de door de heer Cloos ingezette ontwikkelingen voort en verwacht sneller innovaties op de markt te brengen in combinatie met een nog hoger serviceniveau. “De cyclus van sneller innoveren en meer nieuwe producten op de markt brengen is een element waar ik me voor inzet. Daarnaast is er altijd ruimte voor kortere doorlooptijden en betere tijdige levering, zero defect kwaliteit en service”.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie