Nieuwe reeks frameless borstelloze motoren

borstelloze motoren

Compacte frameless borstelloze motoren met uitzonderlijke prestaties

Allied Motion lanceert een nieuwe reeks frameless borstelloze motoren op de SPS-2019. De nieuwe reeks compacte frameless motoren is mede door hoogwaardige magneten in staat tot het leveren van uitzonderlijke prestaties.

Naast onder andere de bestaande KinetiMaxTM motoren KM32EB en KM68EB met geïntegreerde elektronica, is er nu een grensverleggende motor variant ontwikkeld die in eerste instantie als frameless motor componenten verkrijgbaar zal zijn.

We zijn verheugd om deze KinetiMaxTM HPD reeks op de SPS-beurs voor de eerste keer te laten zien. De reeks bestaat uit zes frameless motoren (van Ø 62mm oplopend naar Ø125mm), elk in drie lengtes leverbaar met drie standaard wikkelingen. Samen met de opties hall-sensoren en/of een geïntegreerde temperatuur sensor, is deze reeks frameless motoren ideaal voor directe integratie in de applicatie.

Met nominale koppels van 0,24 – 6,7 Nm en piekkoppels tot 0,8 – 20 Nm zijn het echte krachtpaters. Door het 30-polig motor ontwerp ontstaat de mogelijkheid om ze als direct- drive in laag-toeren-applicaties in te zetten, waardoor een vertragingskast overbodig is. Kortom: een krachtpatser in klein formaat.

Deze frameless borstelloze motoren zijn uitermate geschikt voor applicaties waar een klant zelf de aanstuur elektronica van de BLDC-motor onder controle heeft, bijvoorbeeld voor toepassingen als AGVs, Gimbals, Cobot, shakers en pompaandrijvingen.

Allied Motion Technologies presenteert de nieuwe KinetiMaxTM High Power Density (HPD) motors op de SPS 2019 in Nuremberg, Duitsland, 26 – 28 November.

Meer informatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie