Kirsten Bradley nieuwe algemeen directeur Wilo Nederland

7
Wilo Nederland Kirsten Bradley
Met ingang van 1 januari 2021 is Kirsten Bradley nieuwe algemeen directeur van Wilo Nederland. (foto: Wilo)

Nieuwe directeur Wilo Nederland legt focus op versteviging en uitbreiding van het Wilo-team en verdere groei van het bedrijf

Sinds 1 januari 2021 heeft Wilo Nederland in de persoon van Kirsten Bradley een nieuwe algemeen directeur. In haar nieuwe functie zal zij zich richten op verdere groei en versteviging van Wilo in Nederland.

Kirsten Bradley (49) studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en bekleedde sinds 1996 verschillende managementfuncties in binnen- en buitenland. De eerste jaren van haar carrière was Kirsten actief in Corporate Finance, financiële strategie en overnames en fusies om vervolgens meer betrokken te raken in algemeen management. Hier ontwikkelde zij een speciale passie voor het samenwerken binnen en het managen en motiveren van teams. In 2013 maakte Kirsten de overstap naar familiebedrijf SHV waar ze onder meer werkte bij ERIKS en Mammoet. Bij deze laatste maakte ze als Director Business Development deel uit van het managementteam Europa.

Met de overstap naar Wilo komt Kirsten Bradley weer bij een familiebedrijf waarbinnen mensen het belangrijkste kapitaal zijn. Thema’s als duurzaamheid, innovatie en kwaliteit zijn niet alleen drijfveer voor de toekomst maar worden ook weerspiegeld in het huidige productenaanbod, services en oplossingen die Wilo aan haar klanten biedt. In haar nieuwe functie richt Kirsten zich op versteviging en uitbreiding van het Wilo-team en verdere groei van het bedrijf.

Naast haar professionele carrière is Kirsten een enthousiast hardloper en fervent bierbrouwer.

Over Wilo

De Wilo Groep is een van ’s werelds meest vooraanstaande producenten van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, watermanagement en de industrie. In de afgelopen decennia transformeerde het bedrijf van verscholen naar zichtbaar en vervolgens tot de ‘connected’ marktleider. Wilo telt tegenwoordig wereldwijd 8.000 medewerkers. Met innovatieve oplossingen, intelligente producten en individuele diensten zorgt Wilo op een slimme, efficiënte en klimaatvriendelijke manier voor verplaatsing van water. Met de producten, oplossingen, processen en business modellen staat Wilo als digitale pionier binnen de industrie.

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.