Turck biedt een M12 Power totaalpakket aan

Power totaalpakket TBEC-LL-8IOL

Uitgebreid M12 Power totaalpakket van kabels en connectoren voor bijvoorbeeld RFID-modules, I/O-modules en voedingseenheden

Turck breidt zijn uitgebreide assortiment verbindingstechnologieën uit en biedt nu een volledig M12 Power totaalpakket aan in de coderingen K, L, S en T. Naast de reeds beschikbare omspoten M12 Power-kabels omvat het M12 Power-assortiment nu ook in het veld zelfconfectioneerbare male connectoren, flenzen en junctions alsook M12-naar-7/8″-adapterkabels. Naast de aansluittechniek biedt Turck haar klanten ook M12 Power-technologie aan in haar robuuste I/O- en RFID-blokmodules en in voedingseenheden met IP67-bescherming.

Efficiënte oplossingen voor een gedecentraliseerde stroomvoorziening

Het brede scala aan combinatiemogelijkheden maakt eenvoudige en efficiënte oplossingen mogelijk voor een gestructureerde en gedecentraliseerde stroomvoorziening – van de voedingseenheid tot de schakelkast en alle eindapparaten. Gebruikers profiteren van een hoge systeembeschikbaarheid en van tijd- en kostenbesparingen dankzij de veilige en krachtige stroomoverdracht – zelfs bij hoge omgevingstemperaturen.

Flexibel gebruik in de zwaarste omstandigheden

Het robuuste Power totaalpakket van Turck is opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden, die vaak voorkomen in toepassingen zoals in de machinebouw, sorteer- en verpakkingsinstallaties, de automobielindustrie of materiaalverwerking. De compacte M12 male connectoren zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing. Dit is vooral belangrijk in kleine ruimtes of in omgevingen die moeilijk toegankelijk zijn. Met bescherming tot IP69K garanderen ze een veilige werking op elk moment.

Veilig ondanks de vele combinatiemogelijkheden

De verschillende coderingen van de connectoren voorkomen de mogelijkheid van aansluitfouten bij gebruik in een breed scala van toepassingen. De 4- en 5-polige L- en 4-polige T-gecodeerde M12 Power-connectoren zijn speciaal ontworpen voor gebruik met DC-voedingen tot 63 V DC/16 A. De 5-polige K- en 4-polige S-gecodeerde varianten zijn ontwikkeld voor voedingen tot 630 V AC/16 A en zijn bijzonder geschikt voor de voeding van AC-motoren en -aandrijvingen.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie