Atlas Copco Power & Flow divisie neemt Geveke over

Geveke pompen

Atlas Copco AB en Nikkiso Co., Ltd. hebben overeenstemming bereikt over de overname van pompenproducent LEWA GmbH en Geveke bv. Atlas Copco neemt 100% van de aandelen over.

Geveke zal als zelfstandig bedrijf binnen de Power & Flow divisie van de Atlas Copco Groep blijven opereren. De managementstructuur van Geveke blijft gehandhaafd en de overname zal geen gevolgen hebben voor de medewerkers.

De Atlas Copco Groep is een toonaangevend producent van compressoren, vacuümoplossingen, generatoren, pompen, industriële gereedschappen en assemblagesystemen. Al sinds 1873 zet Atlas Copco industriële ideeën om in bedrijfskritische voordelen. Door naar hun klanten te luisteren en hun behoefte te kennen, leveren ze toegevoegde waarde en innoveren ze met de toekomst in gedachten.

Atlas Copco’s Power & Flow divisie ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment ontwateringspompen en energieopslagsystemen, tezamen met toebehoren en connectiviteitoplossingen. De producten worden gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder bouw, industrie, mijnbouw, ontwatering en verhuur.

‘Onderdeel zijn van de Atlas Copco familie geeft Geveke enorme mogelijkheden om de business verder te laten groeien, interne carrièremogelijkheden voor onze medewerkers en om onze huidige en potentiële klanten beter te kunnen bedienen. We zijn verheugd om onderdeel te mogen zijn van de Atlas Copco groep’ – zegt Robert Hessen, CEO van Geveke.

‘We zijn blij om onze nieuwe collega’s van Geveke te verwelkomen binnen de Atlas Copco familie’ zegt Mikael Andersson, President Atlas Copco’s Power & Flow divisie – ‘Geveke heeft een zeer goede reputatie op het gebied van kwaliteit, engineering en applicatiekennis en zal perfect passen binnen Atlas Copco’s strategie voor industriële pompen‘.

Meer informatie bij Geveke

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie