VOMI verwelkomt Ebert HERA als nieuw lid

Ebert HERA

VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie, blijft groeien. Met de recente toetreding van industriële dienstverlener Ebert HERA Nederland B.V. wordt dit jaar het vierde nieuwe lid genoteerd.

Ebert HERA Nederland

Ebert HERA Nederland B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van de Duitse Ebert HERA Group met op dit moment 40 vaste medewerkers in dienst, waarbij de Ebert HERA Group gemiddeld rond de 100 medewerkers aan het werk heeft in Nederland met een focus op de voorbereiding en uitvoering van turnarounds en onderhoud in de werktuigbouwkundige disciplines. Vanuit de vestiging in Ridderkerk en vaste bouwplaatsen bedient het bedrijf sinds vele jaren een trouwe klantenkring.

De geschiedenis van de Ebert HERA Group gaat terug tot in 1949 toen de Hans Esser GmbH opgericht werd in Gelsenkirchen. Het bedrijf richtte zich op het onderhoud van de herbouwde industrie in het Ruhrgebied en speelde daarmee een actieve rol in de wederopstanding van de industrie in Duitsland na de Tweede Wereldoorlog. Kort daarna in 1965 werd door Wilhelm Ebert in Kaiserslautern de Wilhelm Ebert KG opgericht. Dit bedrijf richtte zich vooral op apparatenbouw en leidingbouwprojecten. Door de jaren heen zijn beide bedrijven elkaar gaan aanvullen, ondersteunen en versterken. Waarbij in 1998 ook de eerste industriële projecten buiten Duitsland een feit werden, namelijk in België. Vanaf 2004 werden de eerste projecten in Nederland uitgevoerd.

Door de groei in Nederland en de wens om ook Nederlanders in dienst te gaan nemen, werd in 2013 Ebert HERA Nederland B.V. opgericht. Met name de kennis van de Nederlandse en Belgische markt en het kunnen werken in de moedertaal maakt dat de medewerkers van Ebert HERA Nederland B.V. een waardevolle en gerespecteerd onderdeel zijn van de Ebert HERA Group.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.

VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders. Het VOMI beleid is gebaseerd op de vier kernthema’s: Veiligheid, Arbeidsmarkt, Optimalisatie en Professionalisering.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie