Nieuwe voorzitter bij brancheorganisatie VOMI

Nieuwe voorzitter Ivo van Vliet EQUANS

Sinds begin april heeft VOMI een nieuwe voorzitter in de persoon van Ivo van Vliet. Hij volgt Dethlef Pieters op die van werkkring is veranderd en nu in dienst is van Van Gelder als Directeur Telecom.

Nieuwe voorzitter voor gelijkwaardige samenwerking

De nieuwe voorzitter van de VOMI is door het bestuur uit hun midden gekozen. Ivo van Vliet, Algemeen Directeur West Industrie bij EQUANS, is al jaren actief in het bestuur en nauw betrokken bij de kernthema’s van VOMI en de projecten waarmee VOMI actief aan de weg timmert. In zijn nieuwe rol verwacht de nieuwe voorzitter het huidige beleid te continueren, waarbij gewerkt wordt aan gelijkwaardige samenwerking in de keten en versterking van de leden. Daarbij blijft de aandacht zich richten op de kernthema’s veiligheid, arbeidsmarkt, professionalisering en optimalisatie.

Tijdens de voorjaarsvergadering van VOMI in juni, zal op passende wijze afscheid worden genomen van Dethlef Pieters en Ivo van Vliet als nieuwe voorzitter VOMI worden geïntroduceerd.

Naast Ivo van Vliet (EQUANS) bestaat het bestuur momenteel uit Dennis Zijlmans (Mourik), Bastiaan Spoelstra (Bilfinger), Toine Roks (Spie), Daphne Holtappel (Conservator) en Meindert Jongenengel (Croonwolter & Dros). Met het vertrek van Dethlef Pieters (voorheen Visser&Smit Hanab) en de benoeming van de nieuwe voorzitter Ivo van Vliet, ontstaat er een vacature die tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal worden ingevuld.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.

VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders. Het VOMI beleid is gebaseerd op de vier kernthema’s: Veiligheid, Arbeidsmarkt, Optimalisatie en Professionalisering.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie