Vakbeurs Main Industry voor industrial maintenance

vakbeurs Main Industry

Vakbeurs Main Industry voor industrial maintenance en smart industry in Groningse Martiniplaza wordt, ondanks versoepelingen, alsnog verplaatst naar voorjaar 2021

Door het coronavirus is er de afgelopen maanden veel veranderd. Zo werden ook alle evenementen begin maart in ieder geval tot 1 september geannuleerd en opgeschort door overheidsmaatregelen. Inmiddels zijn er al behoorlijk wat versoepelingen doorgevoerd. De economie komt weer op gang en het aantal ziekenhuis- en IC opnames zijn drastisch verminderd. Ook evenementen en (vak)beurzen staan weer op en kunnen weer plannen maken.

Desondanks heeft de organisatie van de jaarlijkse industriële vakbeurs Main Industry ervoor gekozen haar het event definitief te verplaatsen naar maart volgend jaar. ‘Een bewuste en doordachte keuze, want komend najaar zou hoe dan ook spannend zijn geworden’, stelt Marijke Tiehuis namens AST Expo BV. ‘Wij hebben met betrekking tot onze beurzen een afwachtende houding aangenomen om de laatste ontwikkelingen goed te kunnen volgen en de juiste beslissing over de datum van vakbeurs Main Industry te kunnen maken.

‘Onze beurs heeft een mooie groei doorgemaakt en de mening van onze deelnemers en partners zijn voor ons doorslaggevend. Er zijn een groot aantal exposanten die ons hebben laten weten dat zij dit najaar vanwege het coronavirus niet aan vakbeurs Main Industry kunnen danwel mogen deelnemen omdat zij deel uitmaken van een internationale organisatie of individuele afwegingen. Verplaatsing naar later dit najaar is dan ook geen optie, doordat ook veel evenementen en beurzen reeds zijn verschoven. Daar komt bij dat wij samen met onze exposanten een win-win situatie willen creëren, zonder daarbij partijen uit te sluiten omdat ze niet aanwezig kunnen zijn. Door de beurs te verplaatsen naar maart volgend jaar hebben wij alle tijd om ons voor te bereiden op een anderhalf meter samenleving, dat geldt ook voor onze beurzen. Daarnaast hebben wij volgend jaar meer beursoppervlakte tot onze beschikking, zodat ook nieuwe bedrijven alsnog deel kunnen nemen.’

Main Industry breidt deelnemersveld én kennisprogramma verder uit

Op woensdag 24 en donderdag 25 maart 2021 vindt de derde editie van vakbeurs Main Industry voor industrial maintenance en smart industry, plaats in MartiniPlaza Groningen. Tijdens Main Industry presenteren zo’n 100 bedrijven zich om de nieuwste trends op het gebeid van maintenance inclusief 4.0 technologie en innovatie te presenteren. Main Industry is het platform voor de maakindustrie voor Noord-Nederland om contacten te verstevigen en ontdekken, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie die in de industriële sector speelt met elkaar te delen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie