Vakbeurs Empack is terug!

Vakbeurs Empack Den Bosch Empack beurs Verpakkingsevent

Vakbeurs Empack weer terug van weggeweest

De grote vakbeurs Empack vindt dit jaar plaats op 8 en 9 september 2021 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Exposanten, partners en sprekers van toonaangevende bedrijven staan klaar om bezoekers te adviseren over het nemen van de juiste beslissing in het verpakkingsproces. De verpakkingsbeurs Empack viert na een lange tijd van afwezigheid zijn reünie met de hele industrie. De inschrijving hiervoor is reeds geopend.

Must-visit

Het grote aantal exposanten en topsprekers uit de verpakkingsindustrie maken vakbeurs Empack een must-visit. De urgentie om de beurs te bezoeken is groter dan ooit tevoren en wordt gevoed door de vele brancheontwikkelingen van de afgelopen jaren. Actuele topics zoals de compensatie van CO2, het gebruik van hernieuwbare materialen, de optimalisatie van het verpakkingsproces en de nieuwe richtlijnen voor onder andere Single-use plastic zijn thema’s die leven en worden daarom besproken op 8 en 9 september 2021. Ambitieuze startups worden uitgelicht, evenals de nieuwste ontwikkelingen rondom smart packaging en materiaalsoorten én netwerken wordt gefaciliteerd door de inrichting van een grootschalig Back-to-Business terras. Nieuw is het debuut van de vakbeurs Logistics & Automation, die voor bezoekers van Empack ook gratis te bezoeken is.

Back-to-Business: live verbinden op vakbeurs Empack

Vakbeurs Empack staat dit jaar in het teken van de toekomst van verpakken: hoe creëren we een veerkrachtige sector die zich snel kan aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen? De corona pandemie heeft ook de verpakkingssector voor forse uitdagingen geplaatst. “We kijken ontzettend uit naar deze twee beursdagen. Ook onze partners, exposanten en bezoekers zijn er klaar voor. Klaar om als vanouds te beurzen. Klaar om kennis te delen en tevens op te doen. Klaar om te netwerken, niet vanachter een beeldscherm, maar in levenden lijve. Klaar om echt te verbinden.”, aldus Tanee Plat, marketeer Empack. Zij vervolgt: “De voorbereidingen zijn in volle gang en samen met alle exposanten en kennispartners zorgen we voor een uniek netwerkevent waarbij we vol inzetten op beleving, te allen tijde in een veilige en verantwoorde situatie.”

Treffend en uitgebreid kennisprogramma

In samenwerking met toonaangevende partners als Brightlands Chemelot Campus, KIDV en NRK Verpakkingen is een hoogwaardig kennisprogramma samengesteld. Het theater is gevuld met een groot aantal lezingen van experts die hun jarenlange opgedane expertise en ervaring delen over actuele topics. Sprekers van onder andere FieldLabHeineken, Albert-Heijn, Sabic, KIVO Plastic Verpakkingen en TNO hebben hun deelname aan het kennisprogramma reeds bevestigd.

Ontdek de synergie met Logistics & Automation

Dit jaar vindt vakbeurs Empack voor het eerst gelijktijdig plaats met Logistics & Automation, hét exclusieve evenement voor intralogistieke technologie. Exposanten en toonaangevende sprekers delen hun kennis over slimme technologieën, duurzame magazijninrichting en oplossingen voor opslag en behandeling van goederen. Het wordt een uniek en kwaliteitsvol ontmoetingsplatform voor experts, door experts. Gegarandeerd een spannende en verrijkende ervaring voor een boeiende sector.

Laatste informatie ter voorbereiding op een bezoek

In de oorspronkelijke stap 4 van het openingsplan van de Nederlandse overheid zijn evenementen met doorstroom (zoals beurzen) weer toegestaan. Dat blijft onveranderd, omdat deze evenementen worden gehouden in zogeheten doorstroomlocaties. Om alle partners, exposanten en bezoekers van de laatste informatie te voorzien, geven we op onze website antwoord op veelgestelde vragen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie