Empack met nieuwe branding en focus

Empack vakbeurs

Empack (ver)pakt door in coronatijd met nieuwe branding en focus

Empack, de vakbeurs voor verpakkingstechnologie, heeft het huidige beeldmerk onder handen genomen. Na een periode van zes jaar is afgestapt van het bekende Empack blauw. De nieuw ontwikkelde huisstijl sluit aan bij de missie van beursorganisatie Easyfairs, namelijk ‘Visit The Future’. Dat omvat precies wat de beursvloer van de eerstvolgende fysieke editie van Empack op 31 maart & 1 april 2021 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch biedt: een kijkje in de toekomst van de verpakkingsindustrie.

Empack: nationaal evenement met internationaal karakter

Voor de optimalisatie van het beursconcept heeft Easyfairs veel tijd gestopt in diverse (inter)nationale onderzoeken in de verpakkingsbranche. Op basis van deze resultaten is een vernieuwd concept voortgekomen dat naast Nederland, in negen andere Europese landen wordt ingezet.

“Dit maakt Empack zowel als evenement als merk sterk. We kunnen de community op tien verschillende momenten en in tien verschillende landen in het jaar verwelkomen en hen een ontmoetingsplek bieden. Bij ieder evenement zoomen we in op lokale trends en ontwikkelingen, indien interessant leggen we daarbij de link naar Europees niveau. De wensen en behoeften verschillen per land en op deze manier kunnen we hier perfect op inspelen. Bovendien zal de recente COVID-pandemie er hoogstwaarschijnlijk toe leiden dat bedrijven en individuen de voorkeur gaan geven aan lokale oplossingen. Op Empack ontmoeten zij deze binnenlandse leveranciers”, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Content van Empack.

Nieuwe branding

“Met het merkbeeld van de eerdere Empack (Reconnect) editie hebben we al de link gelegd naar de toekomst van verpakkingstechnologie. De nieuwe huisstijl borduurt hierop voort. Onze inspiratie hebben we gehaald uit gesprekken met partners, exposanten en bezoekers waarin we hen vroegen welke trends en ontwikkelingen zij in de sector zien. Deze input is verwerkt in het nieuwe hoofdbeeld waarin in een oogopslag duidelijk is waar Empack voor staat: verbindend en toekomstgericht. The Future of Packaging, zo luidt onze pay-off. Dit is ook wat we met een bezoek aan Empack willen realiseren, namelijk een life-changing experience met een blik op de toekomst van de verpakkingssector”, zegt Tanee Plat, community activator van Empack.

31 maart & 1 april 2021: van innovatieve start-ups tot toonaangevende exposanten

Op 31 maart & 1 april 2021 vormen Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch het decor voor de 19e editie van Empack. Oplossingen voor efficiënter en duurzamer produceren staat twee dagen lang centraal, gepresenteerd door toonaangevende exposanten en innovatieve start-ups. Van den Nieuwenhuizen: “Dag in dag uit werken we samen met de belangrijkste spelers in de sector om een ​​vernieuwde show aan te bieden, altijd in de voorhoede van de sector en in staat om te reageren op de steeds complexere marktbehoeftes”.

Hier is automatisering cruciaal. Automatisering blijft groeien en is een belangrijk onderdeel voor de toekomst van verpakkingen (& logistiek). Daarom zal de Empack editie in 2021 gelijktijdig plaatsvinden met Logistics & Automation, dé nieuwe vakbeurs voor intralogistiek.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.