Travhydro Services treedt toe tot VOMI

Travhydro Services buizen

Het ledenbestand van VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie, is sinds kort weer een interessant bedrijf rijker: Travhydro Services in Ridderkerk.

Travhydro

Travhydro is in verschillende sectoren binnen de industrie één van de specialisten in het leveren van veilige werkplekken op hoogte door het verhuren en monteren van stalen steigers. Het gaat daarbij zowel om nieuwbouw- en onderhoudsprojecten als complete turnarounds.

Travhydro heeft veel ervaring in het dagelijks onderhoud en het uitvoeren van projecten bij gasgestookte-, biomassa- en afvalverbrandingscentrales. Hier is een hoog veiligheidsbewustzijn een eerste vereiste om het werk veilig en correct uit te voeren. Dit bewustzijn houdt Travhydro hoog door periodieke toolboxmeetings en veiligheidsinstructies. Maar ook worden de taak specifieke risico’s in kaart gebracht en worden deze risico’s door middel van een TRA op het moment van uitvoering besproken.

Daarnaast voert Travhydro projecten uit in de chemische industrie. Hier gaat het veelal om continu processen, waarbij het bedrijf dag en nacht klaar staat om downtime voor klanten tot het minimum te reduceren. Een hoge beschikbaarheid wordt zo gecombineerd met korte responsetijden en optimale veiligheid. Door met vaste teams bij klanten te werken, worden de service, snelheid en veiligheid van de werkzaamheden verhoogd.

Tenslotte is Travhydro ook actief in de kleine industrie waar slagkracht en flexibiliteit de belangrijkste aspecten van het werk zijn. Het is een continue uitdaging om de optimale service te verzorgen.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.

VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders. Het VOMI beleid is gebaseerd op de vier kernthema’s: Veiligheid, Arbeidsmarkt, Optimalisatie en Professionalisering.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie