Emma Haakman nieuwe projectmanager VOMI

86
Emma Haakman
Emma Haakman

VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie, heeft zich per 15 januari versterkt met projectmanager Emma Haakman. Zij gaat de rol overnemen van Yorick Lieffering die eind vorig jaar de overstap maakte naar de Staalfederatie.

Emma Haakman

Emma Haakman (34) heeft een communicatieachtergrond en werkte de afgelopen zeven jaar in de wereld van brancheorganisaties, laatstelijk als projectmanager bij de vereniging van zelfstandige tankstationondernemers. In die jaren deed ze kennis en ervaring op met het functioneren van verenigingen en het behartigen van de belangen van de verschillende leden.

In haar nieuwe functie als VOMI-projectmanager is Emma Haakman in dienst van FME en wordt zij onder meer verantwoordelijk voor evenementen, zoals de Safety Day en de Safety Experience Award, en zal zij ondersteuning bieden bij het uitvoeren van het verenigingsmanagement. De aandacht zal zich daarbij concentreren op de kernthema’s van de VOMI: veiligheid, professionalisering, arbeidsmarkt en optimalisatie.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.

VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.