Seeq benoemt Petter Mörée tot Managing Director EMEA

Seeq Petter Mörée

Seeq Corporation, de toonaangevende aanbieder van geavanceerde analysesoftware voor productie en Industrial Internet of Things (IIoT), kondigt de benoeming aan van Petter Mörée tot Managing Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Mörée brengt meer dan 20 jaar ervaring in analyse in de farmaceutische, bioproces- en procesindustrie. Seeq introduceerde ook een nieuwe groep industry principals.

“Petter brengt een ongekende hoeveelheid kennis van de procesindustrie naar ons team. Ook heeft hij veel ervaring met het ontwikkelen en uitbouwen van commerciële relaties met klanten in de farmaceutische en bioprocessectoren”, zegt Lisa Graham, Chief Operating Officer bij Seeq Corporation. “We zijn zeer blij dat hij zich bij het Seeq-team voegt. We zijn ervan overtuigd dat hij ons zal helpen onze sterke positie in Europa en daarbuiten verder uit te breiden.”

Tot voor kort gaf Mörée leiding aan de activiteiten van OSIsoft, nu onderdeel van AVEVA, op het gebied van life sciences en de farmaceutische industrie. Hij was daar verantwoordelijk voor de wereldwijde groei van het life sciences-klantenbestand. Daarvoor werkte Mörée 17 jaar bij MKS Umetrics, waar hij als Global Sales Director de verkooporganisatie voor de VS, Europa en Azië leidde. Hij heeft een Master of Science in chemische technologie en chemometrie behaald aan de Zweedse Umeå University.

“Gedurende mijn gehele carrière heb ik uit de eerste hand gezien welke rol geavanceerde analyse speelt in het succes van de huidige procesproductieorganisaties”, zegt Mörée. “Ik ben er trots op deel uit te maken van een team dat baanbrekend werk verricht op het gebied van selfservice-productieanalyse en ik kijk ernaar uit om het team te helpen profiteren van de groeimogelijkheden in EMEA.”

Seeq Corporation introduceert daarnaast een nieuw team van industriespecialisten voor de chemische, energie- en nutsbedrijven, olie- en gasindustrie en de farmaceutische industrie. Deze groep zal branchespecifieke expertise bieden aan nieuwe en bestaande klanten. Ook zal het team interne stakeholders ondersteunen, om ervoor te zorgen dat Seeq optimaal kan inspelen op de specifieke nuances, behoeften en zakelijke uitdagingen van zijn belangrijkste branches. Mörée zal zich bij deze groep voegen als de industry principal voor de farmaceutische induistrie. Deze groep bestaat verder uit:

– Allison Buenemann, industry principal voor de chemische industrie. Hiervoor bekleedde zij procestechnische functies bij ExxonMobil Chemical en Eastman. Meest recentelijk was zij senior analytics engineer bij Seeq Corporation. Ze heeft een bachelor in chemische technologie van Purdue University en een MBA van Louisiana State University.

– Giro Iuliano is industry principal voor energiebedrijven en nutsvoorzieningen. Iuliano brengt bijna 20 jaar ervaring op het gebied van sales en business development naar Seeq Corporation. Eerder werkte hij tien jaar namens OSIsoft met energie- en nutsbedrijven en was hij vijf jaar actief bij Oracle. Hij heeft een bachelor in elektrotechniek en elektronica, behaald aan de Northeastern University.

– Mariana Sandin, industry principal voor olie en gas en aanvullende procesindustrieën. Sandin heeft meer dan 15 jaar ervaring bij OSIsoft met het helpen van klanten bij het implementeren van digitale transformatieprojecten. Sandin heeft een bachelor in chemische technologie van de Autonome Universiteit van Nuevo León en een MBA van de Universiteit van St. Thomas.

“Onze nieuwe industry principals zullen ons helpen om aan de hand van hun branchekennis cruciale waarde te leveren aan onze klanten in verticale productieprocessen”, zegt Graham. “We zijn verheugd deze groep experts uit de industrie te verwelkomen bij Seeq Corporation.”

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.