WEG Benelux stelt een nieuwe managing director aan

WEG Benelux

Werner Lievens biedt ondersteuning aan klanten bij het filiaal van WEG Benelux

WEG Benelux, fabrikant van motoren, aandrijvingen en tandwielkasten, heeft een nieuwe managing director aangesteld. Werner Lievens die meer dan negen jaar ervaring heeft in diverse functies bij WEG, volgt Omer Vanheer in deze rol op. Werner zal zich inzetten om de voortdurende groei van het klantenbestand van WEG Benelux te helpen sturen en krijgt de supervisie over de bedrijfsontwikkeling in België, Nederland en Luxemburg.

De aanstelling sluit aan bij de voortdurende investeringen bij WEG Benelux. WEG heeft zijn magazijn in België onlangs uitgebreid door de opslagcapaciteit op de vestiging met 1800 m² te vergroten. De uitbreiding maakt de weg vrij voor de toekomstige groei van het bedrijf, terwijl de flexibiliteit voor klanten toeneemt.

Deze benoeming volgt op het terugtreden van Omer Vanheer, die de functie in de afgelopen 17 jaren heeft vervuld. Omer blijft als consultant betrokken bij het management bij WEG en zal tot eind mei in zijn huidige functie blijven om de dienstverlening aan trouwe klanten te ondersteunen.

“De aanstelling van Werner was een logische, natuurlijke keus”, verklaart Omer Vanheer, voormalig managing director en consultant bij WEG Benelux. “Hij werkt al negen jaar bij WEG Benelux en kent de cultuur bij WEG en de klanten goed. Daarnaast heeft hij het vertrouwen van alle medewerkers. De toekomst ziet er rooskleurig uit.”

Als managing director krijgt Werner de verantwoordelijkheid over alle bedrijfsactiviteiten bij WEG Benelux met als belangrijkste doel om de periode van succesvolle groei bij WEG voort te zetten. Ondanks de wereldwijde financiële verstoringen heeft WEG gedurende de afgelopen 15 jaren aanhoudend jaarlijkse groei laten zien. Hieronder valt ook de groei bij het team van WEG Benelux, dat momenteel 63 medewerkers telt.

De aanstelling sluit aan bij de missie van WEG Benelux om te zorgen dat elke klant een contactpersoon heeft die ze in hun eigen taal te woord kan staan. Werner spreekt Frans, Nederlands en Engels, zodat klanten in België, Nederland en Luxemburg terecht kunnen bij een lokale contactpersoon.

Sinds Werner bij het bedrijf in dienst trad in maart 2012, is hij in diverse functies werkzaam geweest, onder meer als operations manager. In die rol had Werner te maken met de technische specificaties van klanten uit België, Nederland en Luxemburg, en moest hij erop toezien dat aanpassingen aan motoren werden gemaakt en dat de wereldwijde reputatie van WEG voor snelle en flexibele klantenservice in de regio werd gehandhaafd.

“Dit is de volgende stap in mijn carrière, waar ik in de laatste paar jaren al naartoe heb gewerkt”, merkt Werner Lievens, managing director bij WEG Benelux, op. “Ik ben van hier afkomstig en ken de klanten en het team van WEG Benelux, dat zeer deskundig en kritisch is bij alles dat we doen.

“WEG is een mensgericht bedrijf. Onze klanten kunnen met iedereen in het team spreken, ongeacht of dat hun contactpersoon, een manager of zelfs de directeur is. Het is echter wel belangrijk dat klanten in hun eigen taal met iemand kunnen spreken, zodat projecten dankzij gerichte communicatie soepel verlopen.

“Na de uitbreiding van ons magazijn bij WEG Benelux de afgelopen maand dat voor onze klanten in België, Nederland en Luxemburg zal worden gebruikt, streven wij ernaar om de huidige groei te handhaven. Sterker nog, we zullen in de toekomst blijven investeren in nieuwe kantoren, gereedschappen en producten.”

Na de uitbreiding van het magazijn in België zal WEG Benelux nieuwe verkoopmedewerkers gaan werven. Als u geïnteresseerd bent en met ons in contact wilt komen, dan kunt u hier contact opnemen met WEG Benelux.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie