Red Lion lanceert nieuwe grafische paneelmeter

Paneelmeter

De eenvoud van een paneelmeter gecombineerd met de kracht van connectiviteit

Red Lion introduceert een nieuwe innovatieve lijn van paneelmeters; de PM-50. Deze grafische paneelmeter vormt een uitbreiding op het bestaande paneelmeter portfolio van Red Lion Controls. De PM-50 is verkrijgbaar als 3,5-inch of 4,3-inch grafisch touchscreen-display. Door middel van eenvoudigweg te swipen kunnen gebruikers schakelen tussen de relevante schermen. Op die manier kunnen zij over uitgebreide operationele gegevens beschikken voor het bewaken van apparatuur en de productie. Visuele waarschuwingen informeren de gebruiker dat onmiddellijke actie noodzakelijk is, hetzij op het apparaat zelf, hetzij via de PM-50-App die beschikbaar is via Google Play of de Apple Store.

De PM-50 biedt ingebouwde Wifi-connectiviteit voor de gebruiker. Hiermee kunnen zij op afstand toegang krijgen tot de kritieke workflow- en procesgegevens, waardoor een zogenaamde ‘smart’ fabrieksvloer ontstaat. Bekabelde connectiviteit is ook een optie – via Ethernet en Modbus.

Rod Smith, Senior Director, Product Management bij Red Lion: “De huidige productieomgeving verandert snel. Er is meer behoefte aan inzichtelijkheid van data, connectiviteit en het verzamelen van productie data. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie paneelmeters daagde het team van Red Lion zichzelf dan ook uit om een product te maken dat zou helpen deze uitdagingen op te lossen. De nieuwe paneelmeter is ontwikkeld om fabrikanten in staat te stellen extra stappen te zetten om een slimmere fabrieksvloer te creëren. De PM-50, met zijn innovatieve grafische display, doet precies dat: Deze paneelmeter zorgt voor efficiëntere processen, verbeterde uptime en lagere operationele kosten.”

De PM-50 is eenvoudig te installeren, gemakkelijk te programmeren en op eenvoudige wijze uit te breiden. De PM-50 kan een bestaande paneelmeter vervangen met een 1/8 of 1/16 DIN afmeting. Een programmeerwizard, mobiele app of webbrowser maakt een eenvoudige en intuïtieve installatie mogelijk. Er zijn extra opties beschikbaar met eenvoudig installeerbare modules om – indien nodig – uitgangen, communicatie en AC-voedingsfunctionaliteit te bieden.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie