Gigabit Ethernetswitch voor bandbreedte-intensieve industriele toepassingen

Gigabit Ethernetswitch

3 Gigabit Ethernetswitch geintroduceerd door Red Lion

De nieuwe NT328G Layer 3 Gigabit Ethernetswitch werd vandaag aangekondigd door Red Lion Controls, wereldwijd toonaangevend op het gebied van communicatie, monitoring en besturing voor industriële automatisering en netwerken.

De NT328G heeft 28 hogesnelheid poorten (24 Gigabit, 4-10 Gigabit) en levert betrouwbare wire-speed schakelprestaties, resulterend in uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid waarmee kan worden voldaan aan de huidige en toekomstige behoeften van niet alleen de olie- & gas-, water- & afvalwater-, energie-, transport-, video- en beveiligingssectoren, maar ook van andere bandbreedte-intensieve industriële toepassingen.

Red Lion’s NT328G Layer 3 Industrial Ethernet modellen zijn voorzien van een flexibele mix van koperen- en glasvezelpoorten, die een grote verscheidenheid aan aansluitopties mogelijk maakt, met Layer 3 routing die de mogelijkheid biedt om te routeren over VLANs of subnets – veelzijdigheid die schaalbaarheid garandeert. De robuuste reeks functies van de industriële NT328G omvat netwerkredundantie, geavanceerde, geïntegreerde beveiliging, beleidsmatige traffic control en eenvoudig te gebruiken configuratie en beheer, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en de netwerkactiviteiten continu worden bewaakt. De slanke, maar robuuste rackmount IP30 metalen behuizing is ontworpen voor langdurig gebruik in ruwe industriële omgevingen, inclusief een brede range bedrijfstemperaturen en gevaarlijke locaties – duurzaamheid die minder stilstand garandeert. De NT328G is ideaal voor grootschalige en/of industriële netwerken en heeft de flexibiliteit om te voldoen aan de huidige en lange termijn eisen op het gebied van snelheid en media – met als resultaat een jarenlange investeringsbescherming.

“Industriële klanten eisen betrouwbare wire-speed Layer 3 schakelprestaties die schaalbaar zijn tot 10Gigabit snelheid om te kunnen voldoen aan huidige en toekomstige bandbreedte-eisen. Klanten hebben vanaf heden toegang tot een toekomstbestendige en duurzame schakeloplossing die voldoet aan de industriële vereisten van de rand van het netwerk tot in de kern”, aldus Diane Davis, directeur productmanagement bij Red Lion Controls.

Meer informatie

Over Red Lion Controls

Als wereldwijde specialisten op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en networking, levert Red Lion al meer dan 47 jaar innovatieve oplossingen. Onze automatisering-, Ethernet- en cellulaire M2M-technologie stelt bedrijven wereldwijd in staat om hun productiviteit te verhogen door middel van betere datazichtbaarheid. Tot de productmerken behoren Red Lion, N-Tron en Sixnet. Naast het hoofdkantoor in York, Pennsylvania, heeft het bedrijf kantoren in heel Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten. Red Lion is onderdeel van Spectris plc, hét bedrijf voor productiviteitsverhogende instrumentatie en controle.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie