Nieuwe gigabit Layer 2 PROFINET schakelaars

PROFINET schakelaars

NT4008 Gigabit Layer 2 PROFINET schakelaars – PROFINET Performantie zonder compromissen

Red Lion is verheugd de NT4008 te introduceren; een nieuwe 8-poorts Gigabit managed Industrial Ethernet switch serie. De NT4008 serie switches zijn gecertificeerd om te voldoen aan de PROFINET PNIO v2.34 Conformance Class-B standaarden om een naadloze integratie in PROFINET netwerken te garanderen met behulp van standaard PLC configuratie en management tools.

Red Lion’s NT4008 zijn UL Klasse 1, Divisie 2 en ATEX gecertificeerd voor gebruik in gevaarlijke en gewone locaties, ABS gecertificeerd voor toepassingen aan boord van schepen en EN50155 gecertificeerd voor spoorwegtoepassingen, waardoor een betrouwbare werking in bijna elke omgeving wordt gegarandeerd. De IP-30 metalen DIN-Rail behuizingen, redundante 12-58 VDC stroomingangen, brede -40 tot 75°C bedrijfstemperatuurbereiken en tot 50G schokbestendigheid kunnen zelfs de meest extreme industriële omstandigheden aan.

Met koper- en glasvezelopties in zowel Fast Ethernet- als Gigabit-configuraties, evenals geavanceerde beveiliging en verkeerscontrole, combineert Red Lion’s NT4008 de kracht van PROFINET real-time gegevensuitwisseling met de prestaties en vertrouwde betrouwbaarheid die alleen Red Lion kan leveren. Dit helpt om het succes van Industry 4.0 initiatieven wereldwijd te garanderen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie