Red Lion Controls optimaliseert data-intelligentie

Red Lion Controls

Nieuwe functionaliteit van Red Lion Controls optimaliseert data-intelligentie en zorgt voor meer efficiency op de fabrieksvloer

Red Lion Controls, wereldwijde specialisten op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en networking, kondigt updates aan voor hun Crimson® ontwikkelomgeving, waaronder dynamische filtering van SQL queries en de release van een Duitstalige versie van hun bekroonde software.

Het groeiende wereldwijde gebruik van op Crimson gebaseerde producten is een bewijs dat Crimson een belangrijke rol speelt bij het met succes inzetten van het IIoT. “We zijn blij dat we nu een gelokaliseerde gebruikerservaring kunnen bieden aan onze Duitstalige klanten die Crimson benutten als onderdeel van hun eigen Industrie 4.0 initiatieven”, aldus Kevin Good, VP Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Voor het verder optimaliseren van data-intelligentie, biedt de nieuwste versie van Crimson de mogelijkheid om uitdrukkingen te gebruiken in filters voor SQL queries. Dit stelt operators in staat om op basis van dynamische zoekcriteria een subset van data uit een SQL-database te halen. Dit leidt tot snellere toegang tot de juiste data, waardoor de responsetijd verkort wordt, wat niet alleen leidt tot meer efficiency en procescontrole, maar ook van cruciaal belang is bij het oplossen van problemen met de productie- of operationele workflow.

“Dit kan het vermogen van een operator om real-time beslissingen te nemen over procesverbeteringen drastisch verbeteren”, aldus Jeff Thornton, productmanager voor automatiseringsproducten bij Red Lion Controls.

Klik hier voor Red Lion’s Tech Note en lees hoe eenvoudig het is om deze nieuwe dynamische filterfunctie te gebruiken.1

Over Red Lion Controls

Als wereldwijde specialisten op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en networking, levert Red Lion al meer dan 47 jaar innovatieve oplossingen. Onze automatisering-, Ethernet- en cellulaire M2M-technologie stelt bedrijven wereldwijd in staat om hun productiviteit te verhogen door middel van betere datazichtbaarheid. Tot de productmerken behoren Red Lion, N-Tron en Sixnet. Naast het hoofdkantoor in York, Pennsylvania, heeft het bedrijf kantoren in heel Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten. Red Lion is onderdeel van Spectris plc, hét bedrijf voor productiviteitsverhogende instrumentatie en controle.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie