Phoenix Contact breidt uit

Phoenix Contact

Phoenix Contact maakt groeiambities waar en gaat bedrijfspand uitbreiden

Phoenix Contact Nederland gevestigd te Zevenaar, maakt haar groeiambities waar, en gaat hun bedrijfspand uitbreiden. Vrijdag 17 september jl. is de eerste paal geboord en daarmee de fundering gelegd voor de toekomst van het bedrijf. In de nieuwe vleugel van 1400 m2, komt er ruimte voor nieuwe werkplekken van de medewerkers en wordt de Phoenix Contact Academy gevestigd. De bouw wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Welling en is naar verwachting mei 2022 afgerond.

Bedrijfsgroei realiseren

Ondanks dat medewerkers vanwege coronamaatregelen het afgelopen jaar merendeels vanuit huis hebben gewerkt, heeft het bedrijf besloten om hun bedrijfsoppervlakte uit te gaan breiden. De nieuwe vleugel zal 3 verdiepingen tellen en wordt gerealiseerd aan de oostkant van het bestaande pand. Phoenix Contact heeft de ambitie om beste werkgever te zijn in hun branche. Zij hechten als familiebedrijf veel waarde aan het welzijn en werkcomfort van hun medewerkers, en vinden het belangrijk dat ondanks een hybride, flexibele werkvorm, iedereen zijn of haar eigen werkplek heeft. Om hun ambitie vorm te geven en groei te kunnen realiseren, hebben zij besloten om het bestaande pand uit te breiden met een nieuwe vleugel. Momenteel zijn er ruim 100+ medewerkers werkzaam voor Phoenix Nederland en dit aantal gaat de komende jaren flink groeien.

Klaar voor de toekomst

Er liggen mooie plannen in het verschiet waar Phoenix Contact Academy een grote rol in gaat spelen. Door de constante ontwikkelingen op het gebied van automatiseringstechniek en elektrificatie speelt educatie en kennisdeling een belangrijke rol. Phoenix Contact gaat hier verder op inspelen door nog meer de nadruk te leggen op het aanbieden van opleidingen in de vorm van seminars, webinars en praktijkgerichte workshops en trainingen. Zowel voor klanten, partners als wel eigen personeel een continue leeromgeving creëren staat hierin centraal. Hiermee neemt het bedrijf een belangrijke stap om hun rol als marktleider voort te zetten.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.