Leuze gaat verhuizen

Leuze

Leuze verhuist naar prachtige locatie in Geldermalsen

Na 20 jaar gaat het kantoor van Leuze verhuizen. Voorheen gevestigd aan de Ringweistraat 6 in Waardenburg. Per 1 april 2021 – nee dat is geen grap! – wordt De Ooyen 15-C 4191 PB in Geldermalsen ons nieuwe adres. Waar wij hun klanten blijven bedienen zoals u van ons gewend bent! Ook hier staat de koffie klaar om in een persoonlijk gesprek een oplossing te zoeken voor uw productieprobleem.

In een steeds veranderende industrie vinden wij samen met u de beste oplossing voor uw sensor applicaties: innovatief, nauwkeurig en efficiënt. Ons gevarieerde productassortiment biedt u innovatie technologieën met optimale gebruiksvriendelijkheid en de hoogste prestaties.

De Sensor People zijn al meer dan 50 jaar venieuwers op het gebied van technologische mijlpalen in de industriële automatisering. Onze focus ligt op de gebieden van intra logistiek, verpakking, gereedschapsmachines, automobielindustrie en laboratoriumautomatisering. Wij worden gedreven door het succes van onze klanten. Gisteren. Vandaag. Morgen.

Het productassortiment van Leuze omvat schakel- en meetsensoren, identificatiesystemen, datatransmissie- en beeldverwerkingsoplossingen en machineveiligheidscomponenten en -systemen. De focus van hun werk ligt op de gebieden van intralogistiek, verpakking, gereedschapsmachines, automobielindustrie en laboratoriumautomatisering. Leuze werd in 1963 opgericht, met het hoofdkantoor in Owen/Teck in Zuid-Duitsland. Vandaag de dag zijn er meer dan 1.200 Sensor-Mensen over de hele wereld die met veel ervaring en toewijding werken aan het duurzame succes van hun klanten in een veranderende industrie – of het nu in de technologische competentiecentra is of in een van de 20 verkoopbedrijven die door meer dan 40 internationale distributeurs worden ondersteund.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.