Online event Your future Automation van Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs zet haar reeks digitale evenementen voort en nodigt u uit voor de tweede Online Summit

Pepperl+Fuchs nodigt u hartelijk uit op de tweede Online Summit van 17 tot 19 november 2020. De toegang tot het volledig digitaal evenement is gratis na registratie.

Het concept is vergelijkbaar met dat van het pilot-evenement dat in juli werd gehouden en de slogan blijft “Your Future Automation”, maar deze keer komen ook nieuwe subthema’s aan bod. Zo zal er bijzondere aandacht gaan naar de toenemende integratie van Operationele Technologie (OT) en Informatietechnologie (IT).

Om deze focus te benadrukken is elke dag van het evenement gewijd aan één van de drie hoofdonderwerpen. Deze worden toegelicht via keynotes, presentaties en paneldiscussies tussen deskundigen van Pepperl+Fuchs en de partnerbedrijven:

• Driving the IIoT Revolution—Challenges, Benefits and Simple Next Steps
• Digitalization in Service and Maintenance—Procesindustrie in transitie
• Next Level of Ultrasonic Technology—Intelligent, functioneel veilig en autonoom

Er is een chatfunctie beschikbaar zodat de deelnemers vragen kunnen indienen, die door de experts van Pepperl+Fuchs en haar partnerbedrijven zullen worden behandeld. Achteraf zal de aanvullende informatie zoals technische white papers, video’s en presentaties beschikbaar zijn op het online platform. Ook na het evenement zal nieuw materiaal geüpload worden. Om iedereen in staat te stellen aanwezig te zijn ongeacht hun locatie of tijdzone, zullen de onderwerpen zowel in het Duits als het Engels gegeven worden en dit zowel ‘s ochtends als in de namiddag.

“We hebben zeer positieve reacties ontvangen op onze eerste Online Summit, dus we willen natuurlijk doorgaan met dit nieuwe digitale evenement”, aldus Stefan Maus, Director Global Marketing bij Pepperl+Fuchs. ”Deelnemers mogen een breed scala aan onderwerpen en spannende inzichten verwachten van onze sprekers en industrie-experts.”

Ga naar het event

Over Pepperl+Fuchs

De 6300 medewerkers van Pepperl+Fuchs realiseerden in 2019 een wereldwijde omzet van 715 miljoen EUR. De groep is toonaangevend op het gebied van industriële sensortechnologie en explosiebeveiliging. Het hoofdkantoor in Mannheim, Duitsland, vormt de kern van de technische expertise van het bedrijf, waar ingenieurs en specialisten dagelijks de nieuwste technologieën en producten onderzoeken en ontwikkelen. Vanuit een klein familiebedrijf dat in 1945 ontstond, groeide Pepperl+Fuchs uit tot een groep met meer dan 40 dochterondernemingen met een vertegenwoordiging op alle continenten. Onze wereldwijde aanwezigheid geeft ons het beste van twee werelden: de hoogste technische standaarden gecombineerd met efficiënte en kosteneffectieve productiefaciliteiten. Pepperl+Fuchs ontwikkelde zich wereldwijd tot een partner voor iedereen die aan de slag is met automatiseringstechnologie. Het bedrijf beschikt over het meest uitgebreide portfolio van kwaliteitscomponenten die geschikt zijn voor de hedendaagse eisen van de productie– en procesautomatisering.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie