VOMI verwelkomt Klip als nieuw lid

Klip

VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie, heeft Klip verwelkomd als nieuw lid. Het gerenommeerde bedrijf uit Lekkerkerk is een van de specialisten op het gebied van contracting, engineering, skidbouw, lassen, piping en process equipment. Een mooie versterking voor VOMI.

Klip

Klip B.V. is sinds 1947 een leverancier van industriële leidinginstallaties, process equipment, skids en modules. Het bedrijf is gespecialiseerd in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. De teams van Klip voeren turnarounds, stops en shutdowns uit en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om de beste service te verlenen. Klip’s incident management team staat bekend om haar reactiesnelheid en daadkracht. Daarnaast  beschikt Klip over ruime, eigen faciliteiten voor prefab, assemblage en opslag.

Op een groot aantal markten, waaronder de (petro)chemische, farmaceutische, maritieme en olie- en gasindustrie (onshore en offshore) alsmede de energie-, voedingsmiddelen- en (afval)waterbehandelingsindustrie is Klip actief. Ook veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Klip. Daarom beschikt het bedrijf over het VCA* P-certificaat, geldt binnen het hele bedrijf het Safety First-principe en worden Last Minute Risk Assessments (LMRA) uitgevoerd. Het bedrijf richt zich op continue verbetering, onder meer via regelmatige veiligheidsmeetings en hoogwaardig, gecertificeerd personeel. Daarnaast is het bedrijf onder meer ISO 9001, ISO 1090-1, ISO 3834-2, NEN 4400-1 en ASME gecertificeerd. Om de kwaliteit van de producten en diensten te garanderen, hanteert Klip een modern kwaliteitsmanagementsysteem met onder meer volledige traceerbaarheid van materialen, LISL-administratie en Manufacturing Data Books.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.

VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders. Het VOMI beleid is gebaseerd op de vier kernthema’s: Veiligheid, Arbeidsmarkt, Optimalisatie en Professionalisering.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie