Nieuwe samenwerking I-care en chemiefabrikant Lanxess

Chemiefabrikant Lanxess

I-care ondersteunt chemiefabrikant Lanxess bij de lokale uitrol van de onderhoudsstrategie

I-care en chemiefabrikant Lanxess hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst bereikt. Als dienstverlener gespecialiseerd in voorspellend onderhoud en betrouwbaarheid ondersteunt I-care de in Keulen gevestigde chemieproducent bij de lokale uitrol van de bedrijfsonderhoudsstrategie.

Hierbij waren integriteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie van de fabriek van het grootste belang. “De aanpak van I-care past perfect bij de eisen die we stellen aan moderne onderhoudsbeheersystemen”, zeggen Lanxess-medewerkers Richard Schrayßhuen, Procurement Manager, en Andreas Kemnitz, Head of Central Maintenance.

Dankzij de “think global, act local” -benadering van I-care krijgt de bedrijfsgestuurde uitrol van Lanxess een solide lokale footprint. “Op basis van globale plannen streven we er altijd naar richtlijnen op te stellen met zoveel mogelijk lokale relevantie”, zegt Manuel Geier, Customer Care Manager van I-care.

“Neem bijvoorbeeld criticality of turnaround management. Alleen door processen op lokaal niveau te identificeren en te analyseren, kun je pragmatische verbeteringen doorvoeren. Gelukkig sluit deze manier van werken mooi aan bij het asset management concept van Lanxess, waardoor we heel graag deze alliantie willen aangaan. ”

Over Lanxess

LANXESS is een toonaangevend bedrijf in gespecialiseerde chemicaliën met een omzet van 6,8 miljard euro in 2019. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 14.300 werknemers in 33 landen. De kernactiviteit van LANXESS is de ontwikkeling, productie en het vermarkten van chemische tussenproducten, additieven, specialty chemicals en plastics. LANXESS is opgenomen in de toonaangevende sustainability indices Dow Jones Sustainability Index (DJSI World and Europe) en FTSE4Good.

Over I-care

I-care is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener gespecialiseerd in predictive maintenance en reliability. Met het hoofdkantoor in België adviseert I-care industriële klanten over hun strategieën voor asset health, helpt hen deze strategieën te implementeren, te borgen en te onderhouden en begeleidt ze hen bij de transitie naar Maintenance 4.0. I-care helpt hen ook om wereldwijd gegevens te verzamelen, organiseren en analyseren om de industriële efficiëntie te optimaliseren.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie