Nieuwe detacheringsgroep Techbrains biedt gratis opleiding mét baangarantie

Techbrains

Alles uit techniek halen, in combinatie met de kracht van mensen; dát is Techbrains. De gloednieuwe detacheringsgroep en levert technisch geschoolde en kwalitatieve medewerkers voor technische middenkaderfuncties in productie en logistiek. Zij richt zich hierbij op gemotiveerde kandidaten die een (om)scholingstraject willen ondergaan. Zij dienen minimaal de Nederlandse of Engelse taal te beheersen. Alle kandidaten worden door Techbrains zelf opgeleid en zetten zich volop in om het verschil te maken op technisch vlak in productie en logistieke functies.

Inspelen op de markt

Techbrains is onderdeel van Crown Uitzendgroep in Veghel. Directeur Theo Quaijtaal: “Als specialist in productie en logistiek hebben we geconstateerd dat techniek voortdurend in ontwikkeling is en technologische oplossingen elkaar snel opvolgen. Om hier optimaal rendement uit te halen, is de juiste aansturing en onderhoud cruciaal voor deze processen. Daarmee is ook kwalitatief, technisch personeel een must. Deze zijn momenteel helaas niet ruim beschikbaar in de markt. Wij bieden uitkomst en leveren geschoolde medewerkers voor dit soort technische functies binnen productie en logistiek.”

Techbrains verschilt

Techbrains is wezenlijk anders dan andere uitzendorganisaties. Kwaliteit bieden door middel van goed geschoolde kandidaten is daar het belangrijkste van. Daarom worden kandidaten bijvoorbeeld door Techbrains zelf opgeleid. Daarnaast gaat de detacheerder ook verder dan alleen het samenbrengen van vraag en aanbod. De detacheringsgroep investeert in relaties en toekomst met betrekking tot opdrachtgevers en investeert in mensen richting kandidaten, door – naast een kwalitatieve opleiding – ook administratieve zaken en indien nodig huisvesting te verzorgen.

Toegevoegde waarde voor opdrachtgevers

Techbrains biedt voor zowel opdrachtgever als kandidaat veel toegevoegde waarde. Voor opdrachtgevers betekent werken met de detacheerder dat productieprocessen of logistieke operaties optimaal draaien, waarbij de ingehuurde mensen het verschil maken en Techbrains optreedt als partner die ontzorgt, flexibel is en snel kan schakelen waar nodig.

Toegevoegde waarde voor kandidaten

Voor kandidaten biedt de detacheerder niet alleen een kwalitatieve technische opleiding, maar ook baangarantie. Bovendien worden zij ook ondersteund met administratieve support en het vinden van huisvesting. Kortom: Techbrains combineert de kracht van techniek met de kracht van mensen. En dat werkt.

Nieuwe meertalige website van Techbrains

De nieuwe website is nu live. Hier is alles te vinden over wat de detacheerder opdrachtgevers en kandidaten biedt. Omdat Techbrains kandidaten uit verschillende landen aanspreekt, is de website beschikbaar in acht verschillende talen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie