Krachtige voeding met 110 V DC

Krachtige voeding

Een nieuwe, krachtige voeding met 110 V DC breidt de voedingen van de Quint Power-familie van Phoenix Contact uit. Deze is geschikt voor toepassingen van 110 V DC tot 135 V DC. Applicaties die voorheen een serieschakeling van verschillende apparaten nodig hadden, kunt u daardoor nu met slechts één apparaat voeden. Dat bespaart ruimte in de schakelkast en verlaagt bekabelingskosten.

De voeding beschikt bovendien over veiligheidstoelatingen volgens EN, IEC, UL 61010-1 en 61010-2-201. Deze is volgens UL HazLoc Class 1, Division 2 ook gecertificeerd voor explosiegevaarlijke omgevingen en kan vanwege de mariene toelating volgens DNV GL ook in scheepsapplicaties worden toegepast. De voedingen van de QUINT POWER-familie onderscheiden zich door een statische en dynamische boost, SFB Technology en een zeer omvangrijke signalering. Door het brede temperatuurbereik van -40 °C tot +70 °C zijn de apparaten flexibel inzetbaar.

Voordelen krachtige voeding

 • Hoge beschikbaarheid dankzij een krachtig portfolio
 • Eenvoudige integratie dankzij op elkaar afgestemde componenten
 • Preventief onderhoud dankzij een intelligent en communicatief systee
 • Efficiënte processen dankzij 3D-data, configurator en Push-in-aansluittechniek
 • Klantspecifieke oplossingen vanaf een batchgrootte van 1
 • De QUINT-voedingsoplossing vormt een onderdeel van het COMPLETE line-systeem

De QUINT-voedingsoplossing zorgt niet alleen voor de maximale beschikbaarheid van de installatie, maar maakt ook eenvoudige productselectie, installatie en onderhoud mogelijk:

 • Digitaal beschreven artikelen: onze digitale artikelbeschrijving ondersteunt de engineering, de installatie, de productie en het onderhoud.
 • Individuele configuratie: pas uw QUINT POWER-voeding optimaal aan uw applicatie aan. Stel verschillende parameters volgens uw specificaties in en bestel uw klantspecifieke voeding vanaf een batchgrootte van 1.
 • Eenvoudige installatie: de Push-in-aansluittechniek zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie.
 • Planbare service-intervallen: dankzij het accumanagementsysteem met IQ Technology wordt u vroegtijdig gewaarschuwd voor uitval.
 • Bewaking op afstand: door het gebruik van de intelligente UPS bent u altijd en onafhankelijk van de locatie op de hoogte van de bedrijfstoestand van uw installatie.

Meer informatie over deze krachtige voeding

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie