fortop nieuwe Sales Channel Partner van Basler in de Benelux

fortop

Fortop automation & energy control, een leverancier van componenten voor industriële automatisering, is per 1 januari 2022 de nieuwe Sales Channel Partner van Basler in de Benelux. De computer vision-producten van Basler worden gebruikt in een verscheidenheid aan markten en toepassingen, waaronder fabrieksautomatisering, medische & biowetenschappen, logistiek en robotica.

Basler heeft een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, kantoren en distributeurs om ervoor te zorgen dat klanten altijd een kundig contactpersoon in de buurt hebben. Fortop mag zich vanaf januari 2022 bij deze groep scharen als Sales Channel Partner voor de Benelux. De productportfolio’s van fortop en Basler sluiten perfect op elkaar aan en de samenwerking is een logisch gevolg van de hoge kwaliteitseisen die beide partijen stellen.

Veel kennis en ervaring fortop

Met een toegewijd team voor machine vision heeft fortop veel kennis in huis. Dit team heeft ruime ervaring met verschillende industriële systemen en is bekend met onderwerpen als slimme camera’s, mens-machine-interfacing, signaalverwerking en meettechnieken.

“We zijn erg te spreken over de samenwerking met Basler. De producten van Basler vormen een uitstekende aanvulling op het aanbod van fortop. Daarnaast stellen beide organisaties hoge kwaliteitseisen, waardoor wij onze klanten sterk presterende en betrouwbare producten en oplossingen kunnen bieden”, vertelt Harmen Sikkema, algemeen directeur van fortop.

Cor Valk, Business Development Manager voor de Benelux vult daarbij aan: “We kijken enorm uit naar de nieuwe samenwerking met fortop. Ze zijn een gevestigde speler in de industriële automatiseringsmarkt en bestrijken de volledige Benelux-regio. Met kantoren in zowel Nederland als België verwachten we dat het merk Basler goed zichtbaar zal zijn in deze markten en dicht bij de klanten.”

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie