fortop nieuwe Sales Channel Partner van Basler in de Benelux

fortop

Vanaf 1 januari 2022 vormt fortop automation & energy control een nieuwe verkoopkanaalpartner van Basler in de Benelux. Basler’s computer vision-producten, bekend om hun diversiteit aan toepassingen in markten zoals fabrieksautomatisering, medische & biowetenschappen, logistiek en robotica, hebben nu een extra verkoopkanaal via fortop.

Wereldwijd netwerk en synergie

Basler geniet van een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, kantoren en distributeurs, bedoeld om klanten de zekerheid te geven van een deskundige lokale contactpersoon. Vanaf januari 2022 voegt fortop zich bij deze groep als Sales Channel Partner voor de Benelux. Deze samenwerking is een logisch resultaat van de perfecte aanvulling van de productportfolio’s van fortop en Basler op elkaar en de hoge kwaliteitseisen die beide partijen stellen.

Expertise bij fortop

Fortop onderscheidt zich door zijn toegewijde team dat gespecialiseerd is in machine vision, waarin veel kennis en ervaring is verzameld. Dit team heeft ruime ervaring met uiteenlopende industriële systemen en is vertrouwd met onderwerpen als slimme camera’s, mens-machine-interfacing, signaalverwerking en meettechnieken.

Wederzijds enthousiasme

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Basler. De producten van Basler zijn een uitstekende toevoeging aan het aanbod van fortop. Daarnaast stellen beide organisaties hoge kwaliteitseisen, waardoor we onze klanten hoogwaardige en betrouwbare producten en oplossingen kunnen bieden,” zegt Harmen Sikkema, algemeen directeur van fortop.

Cor Valk, Business Development Manager voor de Benelux, voegt eraan toe: “We kijken enorm uit naar de nieuwe samenwerking met fortop. Ze zijn een gevestigde speler in de markt voor industriële automatisering en bedienen de hele Benelux-regio. Met kantoren in zowel Nederland als België verwachten we dat het merk Basler goed zichtbaar zal zijn in deze markten en dicht bij de klanten.”

De samenwerking tussen fortop en Basler toont de ambitie van beide bedrijven om samen te werken in de levering van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering in de Benelux. De ervaring en kennis van fortop in combinatie met de geavanceerde producten van Basler beloven een sterke synergie en optimale resultaten voor hun klanten in de regio. Met deze nieuwe samenwerking blijven beide bedrijven zich inzetten voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

fortop automation & energy control

Fortop automation & energy control is een toonaangevende leverancier van industriële automatiseringscomponenten. Het bedrijf, gevestigd in de Benelux, is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen voor uitdagingen op het gebied van automatisering en energiebeheersing. Met een team van deskundige professionals en een breed scala aan producten, bedient het bedrijf een divers klantenbestand in sectoren zoals fabrieksautomatisering, medische & biowetenschappen, logistiek en robotica. Fortop streeft ernaar om de productiviteit van klanten te verhogen, energieverbruik te verlagen en de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Meer informatie.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.