NMi Group neemt Minerva Metrology and Calibration over

Minerva Metrology and Calibration

NMi Group kondigt de overname van Minerva Metrology and Calibration aan, een vertrouwde, gerespecteerde aanbieder van kalibratiediensten gevestigd in de Benelux. NMi Group versterkt hiermee haar diensten in de volledige productwaardeketen door middel van een buy-and-build-strategie.

Minerva Metrology and Calibration levert een unieke waardepropositie voor deze overname:

  • Regionale Uitbreiding: Minerva’s geaccrediteerd ISO/IEC 17025 laboratorium breidt niet alleen de kalibratie diensten van NMi Group in de Benelux uit, maar versterkt ook onze klantdekking en marktpositie in de DACH-regio.
  • Expertise in Beoordeling: Minerva’s ruime ervaring met andere kalibratielabs verzekert een ongeëvenaarde kwaliteitsborging en uitmuntende dienstverlening.
  • Fluke Reseller: Minerva Metrology and Calibration’s status als distributeur van Fluke Kalibratie versterkt de capaciteiten verder van NMi Group. Daarnaast biedt het toegang tot hoogwaardige kalibratieapparatuur en instrumenten aan klanten.
  • Training en Ontwikkeling: Minerva’s toewijding aan training verrijkt NMi Group’s aanbod verder. Ook voorziet het van de nodige kennis en expertise om de waarde van hun kalibratiediensten te maximaliseren.

Minerva Metrology and Calibration enthousiast

Siebe Borger, de vorige eigenaar en Commercieel Directeur van Minerva Metrology and Calibration, is enthousiasme over de overname. ‘’Samenwerken met NMi Group creëert spannende mogelijkheden voor Minerva Metrology and Calibration om ons bereik en capaciteit uit te breiden. We zijn trots op wat we hebben bereikt in het bieden van exceptionele kalibratiediensten, en we kijken ernaar uit om NMi Group’s middelen in te zetten om ons aanbod te versterken en onze klanten nog beter te bedienen.’’

Yvo Jansen, CEO van NMi Group, sluit zich hierbij aan en benadrukt het strategische belang van de overname. ‘’Minerva Metrology and Calibration’s reputatie voor kwaliteit en expertise komt naadloos overeen met NMi Group’s visie. Deze overname vergroot onze aanwezigheid in de Benelux en versterkt onze toewijding aan het leveren van wereldwijd toonaangevende kalibratie in de volledige productwaardeketen.’’

Siebe Borger blijft als directeur betrokken. NMi Group zal Minerva Metrology and Calibration aansturen. Hierdoor wordt de nalatenschap van excellentie gewaarborgd. Bovendien garandeert dit een naadloze overgang en handhaaft het de continuïteit van het leiderschap tijdens het overnameproces.

De overname door NMi Group is onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en wettelijke goedkeuringen.

Meer informatie bij NMi Group

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie