Dawaco verwelkomt Martijn Smit als Chief Commercial Officer

Dawaco

Dawaco, de maker van de gelijknamige software voor grondwater en ecologie management, kondigt met trots aan dat Martijn Smit zich bij het bedrijf zal voegen als Commercial Director, ingaande op 1 oktober. Martijn brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee op het gebied van meetsystemen voor grondwatermetingen, na een indrukwekkende carrière van 28 jaar bij Keller Pressure in Nederland, waar hij eveneens de rol van commercieel directeur vervulde.

Martijn staat bekend als een wereldwijde industriespecialist op het gebied van water, met een diepgaande kennis van sensoren, dataloggers en telemetriesystemen voor de meting van grondwaterstanden. 

Bij Dawaco zal Martijn’s passie voor sensoren en software een nieuwe dimensie krijgen. “Ik ben verheugd om deel uit te maken van een bedrijf waar mijn passie voor de interactie tussen sensoren en software nog meer tot zijn recht zal komen,” zegt Martijn. “Dawaco’s toewijding aan innovatie en hun vooruitstrevende benadering sluiten perfect aan bij mijn visie voor de toekomst.”

“Wij zijn ervan overtuigd dat Martijn’s technische en strategische inzichten Dawaco naar nieuwe hoogten zullen brengen” aldus Paul Meester en Igor Mendizabal, de eigenaren van Dawaco.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie