Door: Redactie - 12 oktober 2021 |
Tijdens de vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Bedrijven die oplossingen of innovaties ontwikkelen waarmee de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever of duurzamer wordt, of zelfs geheel anders gaat produceren, worden uitgenodigd deel te nemen aan de beurs. Een tweedaags congres, waarin een groot aantal branche- en kennisorganisaties uit de sector lezingen verzorgen, ondersteunt het evenement. De vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie zet de volgende thema’s centraal: Fabriek van de toekomst, Duurzame en transparante keten, Food innovatie, Veilig voedsel en Food Lab.
Met nog drie maanden te gaan staat het programma voor de eerste editie van Food Technology al stevig in de stijgers. Wetenschappers van naam en faam geven lezingen over hun onderzoek, diverse organisaties (Keep Food Simple, IFFI, Schuttelaar en Partners, Nederlands Verpakkingscentrum, HDN platform etc.) houden tijdens de vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie een seminar. Als keynote speaker voor woensdag 1 december is Prof. dr. Remko Boom (hoogleraar Food Process Engineering WUR) geboekt. Hij presenteert een nieuwe manier om naar ingrediënten te kijken. Donderdag 2 december start Prof. dr. Jaap Seidell (Hoogleraar Voeding en Gezondheid VU) een pleidooi voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie. Hij vindt dat de manier van voedsel maken aan een grote verandering toe is: gezonder en duurzamer.
De organisatie van Food Technology is in handen van Mikrocentrum en vakblad EVMI.
Meld je nu kosteloos aan voor deelname aan het evenement en congres.
Fabriek van de toekomst
Duurzame en transparante keten
Food innovatie
Veilig voedsel
Food lab
Lees ook:
Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.