Een positief vooruitzicht voor de SPS 2022

Vakbeurs SPS 2022 SPS 2023

Met bijna 700 ingeschreven exposanten op de uiterste datum voor vroegboeking zijn de boekingscijfers voor de SPS 2022 bijzonder positief. En volgens organisator Mesago Messe Frankfurt melden zich elke dag meer geïnteresseerde exposanten. Dit getuigt van de grote belangstelling voor Europa’s toonaangevende beurs voor elektrische automatiseringstechnologie, die van 08 – 10 november 2022 in Neurenberg zal plaatsvinden.

Van start-ups tot belangrijke spelers, van complete toeleveranciers tot specialisten, van verborgen kampioenen tot wereldwijde techreuzen, op de huidige inschrijvingslijst voor de SPS 2022 staan al veel bekende namen uit de branche: Phoenix Contact, Beckhoff Automation, ABB, B&R, Pepperl+Fuchs, SICK, Lenze, SEW-EURODRIVE, Pilz, Rittal, Microsoft, SAP, KEYENCE en Bosch Rexroth om er maar een paar te noemen. “Alle deelnemers kijken erg uit naar de terugkeer van de in-person SPS en opnieuw een succesvolle beurs. Onze telefoons rinkelen de hele tijd en de belangstelling voor een terugkeer naar face-to-face-interactie met klanten op de SPS is bijzonder groot na de onderbreking van twee jaar als gevolg van de pandemie. Dat is zeer bemoedigend en we steken al onze energie in de voorbereidingen voor november en een succesvolle SPS 2022,” aldus Sylke Schulz-Metzner, Vice President SPS.

Naast het driedaagse evenement in Neurenberg omvat het beursconcept voor automatisering dit jaar ook een online component. “Het in-person evenement zal zeker het belangrijkste aandachtspunt zijn van de SPS 2022.

De afgelopen twee jaar hebben echter de waarde aangetoond van digitale aanbiedingen, zowel in de aanloop naar als in de follow-up van een beurs: om een algemeen overzicht te geven van de industrie, voor eerste gesprekken, voor het regelen van afspraken ter plaatse, het delen van kennis, of zelfs om informatie in te winnen over actuele onderwerpen uit de industrie,” vat Martin Roschkowski, President van Mesago Messe Frankfurt, samen. De organisator wil dus gebruik maken van de voordelen van zowel de reële als de digitale wereld om de deelnemers de best mogelijke beurservaring te bieden. Dit betekent ook dat degenen die misschien niet kunnen of mogen reizen, de kans krijgen om online contact te leggen en te interageren met de SPS-gemeenschap.

Blijf op de hoogte van de SPS 2022

De organisator van het evenement zal regelmatig updates plaatsen. Geïnteresseerden kunnen deze website raadplegen voor alle informatie die zij nodig hebben om deel te nemen. U vindt de actuele lijst van exposanten op de SPS 2022 onder het menu-item Exposanten & producten.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie