Nieuwste industriële communicatieoplossingen Procentec op SPS

Procentec

Netwerkstabiliteit is altijd top of mind voor zowel veld- als hoofdtechnici. Met ongeplande downtime die bedrijven gemiddeld meer dan €200.000 per uur kost, is dat niet verwonderlijk. Het is daarom goed om te weten dat Procentec aanwezig zal zijn op SPS 2021 op 23-25 november. De ontwikkelaar belooft ons nog meer praktische manieren te tonen om de gezondheid van onze industriële communicatieprotocollen te verbeteren. Bovendien heeft het industrieel automatiseringsbedrijf ook een verrassing in petto…

“We zullen ook onze nieuwe huisstijl onthullen”, zegt Pieter Barendrecht, CEO van Procentec. Details wil hij echter nog niet prijsgeven. “Laten we het er maar op houden dat je voorbereid moet zijn op een superheldenavontuur wanneer je ons online of persoonlijk bezoekt.”

Procentec zal samen met ongeveer 750 exposanten aanwezig zijn op de 31e internationale vakbeurs voor industriële automatisering. Voor degenen die gevaccineerd, hersteld of PCR-getest zijn, is het evenement weer in levenden lijve te bezoeken. Barendrecht kijkt ernaar uit om terug te keren naar Neurenberg en mensen persoonlijk bij te praten, maar hij begrijpt dat nog niet iedereen kan reizen.

“Sinds een jaar of twee lanceren we onze producten digitaal. En om eerlijk te zijn zijn we verbaasd over het enorme succes van deze virtuele evenementen. Dus toen we beseften dat niet iedereen in staat zou zijn om naar Duitsland te komen, dachten we: waarom niet een virtuele stand runnen naast onze fysieke stand?”

De beslissing om dit jaar een hybride evenement op de SPS te organiseren is zakelijk gezien logisch. Het betekent dat iedereen – ongeacht zijn COVID-status – de allerbeste automatiseringsoplossingen van Procentec kan ontdekken en met hun experts kan spreken.

“We zullen ook een hoop gloednieuwe functionaliteiten op ons virtuele platform demonstreren”, besluit Barendrecht. “Deze updates vertegenwoordigen waar het bij ons om draait: het ondersteunen van netwerkengineers in een voortdurend veranderende omgeving. Hoe ongecompliceerder we hun werk maken, des te kleiner de kans dat hun netwerken uitvallen.”

Benieuwd naar de nieuwste oplossingen om downtime te voorkomen, maar kun je niet naar Neurenberg komen? Schrijf je hier dan in voor het gratis online event van Procentec.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie