CC Nederland verhuist naar duurzaam pand langs de A12

CC Nederland

De aanstaande verhuizing van CC Nederland gaat zowel de werknemers als het groeiend aantal klanten veel goeds brengen. Het nieuwe en duurzame pand, aan de Facetlaan 4 in Bleiswijk, is strategisch gelegen langs de snelweg A12. Vanaf 1 januari 2022 zal CC Nederland operationeel zijn vanaf de nieuwe locatie.

Componenten voor machinebouw

CC Nederland is meer dan 12 jaar actief als leverancier van elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Het leveringsprogramma omvat RVS schakelkasten, slimme kabeldoorvoersystemen, industriële connectoren, industriële automatiseringsproducten en signaleringen. Per 2022 wordt het assortiment uitgebreid met FIBOX kunststof behuizingen. Het bedrijf heeft een continue groeiende voorraad om zo haar klanten zo snel mogelijk of just-in-time te beleveren.

Modern, ruim en fraai ingericht

De verhuizing staat gepland voor 20 en 21 december, waarna CC Nederland vanaf die datum operationeel is op de nieuwe locatie. Na zes jaar wordt de vertrouwde locatie aan de Amethistweg 5 in Bleiswijk verlaten. De nieuwe locatie, die 5 minuten verderop ligt, omvat een modern en efficiënt ingerichte kantoorruimte. Het nieuwe pand beschikt over drie keer zo veel voorraadruimte zodat klanten, ook in de toekomst, snel kunnen worden beleverd. Met het nieuwe pand kan optimaal worden voldaan aan de verwachte groei voor de komende jaren.

Energie neutrale huisvesting van CC Nederland

Het nieuwe bedrijfspand is klaar voor een duurzame toekomst dankzij 60 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Die kunnen straks de dagelijkse werkzaamheden voor de volle 100 procent ondersteunen, omdat ze de energie voor apparatuur, verlichting, ventilatie, verwarming en koeling gaan verzorgen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie