Beckhoff breidt uit in Noord Nederland

Beckhoff

Beckhoff Automation GmbH heeft in november 2021 de historische mijlpaal van 1 miljard euro omzet bereikt. De komende 10 jaar staan in het teken van verdere ontwikkelingen en verdere groei van de organisatie.

Jurjen Verhoeff: “Met onze continue onderzoeks- en ontwikkelwerkzaamheden, waarbij nieuwe ideeën ontstaan en nieuwe technologieën worden gecreëerd, geven we onze klanten een substantiële voorsprong. En dat zien wij weer terug in onze stabiele en continu groeiende klantenkring.”

Deze continue ontwikkeling resulteert in nieuwe producten zoals bijvoorbeeld de draadloze power en data overdracht binnen het flexibele transportsysteem (XTS), een nieuwe productlijn ter vervanging van de traditionele schakelkast (het MX-systeem) en vele software uitbreidingen in TwinCAT.

Ook voor Beckhoff Nederland is dit jaar een succesvol jaar met dubbelcijferige groei.
John Stut: “Voor de komende periode voorzien we ook in Nederland een enorme groei. Vooral in Noord Nederland zien we groeiende activiteiten van onze klanten en rondom de universiteit van Groningen, waar veel bedrijven nieuwe vestigingen openen in deze regio. Dit heeft ons doen besluiten om meer focus te leggen op het noorden van Nederland en daarom willen wij daar in het komende jaar een nieuwe vestiging gaan openen.”

Naast de vestigingen in Eindhoven en Enschede zal in 2022 een Beckhoff locatie in noord Nederland worden gezocht, waarin ook een trainings- en een demoruimte zal komen. Beckhoff gaat daarom actief op zoek naar een geschikte locatiemanager, die deze vestiging in Noord Nederland op kan gaan zetten en verder vorm wil gaan geven. Vanaf deze locatie kunnen onze bestaande klanten nog directer kunnen ondersteund worden. Nieuwe klanten zullen hier getraind kunnen worden en verder bekend gemaakt kunnen worden met de producten van Beckhoff.

Voor onze noordelijke Beckhoff locatie en natuurlijk ook de andere locaties is Beckhoff Nederland op zoek naar enthousiaste en gedreven engineers.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.