Sioux opent vestiging in Apeldoorn

Sioux

Sioux wil graag groeien naar meer dan honderd medewerkers

Sioux Technologies opent op 1 juni een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Hiermee wil Sioux zowel haar klanten als de arbeidsmarkt in het oosten van Nederland beter van dienst zijn. Het van origine Eindhovense techbedrijf is vanaf 1 juni 2021 te vinden in de OAK Building, de high tech campus van Apeldoorn, aan de Oude Apeldoornse weg 41.

Sioux wil de komende vijf jaar in West- en Oost-Nederland groeien van vijftig naar meer dan honderd medewerkers. De toevoeging van een vestiging in Apeldoorn, naast die in Delft en Mijdrecht, is hierin een logische volgende stap. Apeldoorn is voor het techbedrijf de perfecte uitvalsbasis om de omgeving Zwolle, Enschede (Universiteit Twente), Arnhem en Utrecht beter te bedienen.

Marcel Dubois, vestigingsdirecteur Sioux in Oost-Nederland: ‘We zien in deze regio veel mogelijkheden om met interessante technologiebedrijven samen te werken. Dat kunnen zowel geavanceerde machine- en apparatenbouwers zijn die behoefte hebben aan een sterke partij om hen te ondersteunen op het gebied van software- of systeemontwikkeling, als bedrijven die juist uitdagingen hebben van een complex wiskundig karakter.’

War for high-tech talent

Met de nieuwe vestiging hoopt Sioux ook de arbeidsmarkt in Oost-Nederland verder te ontsluiten. Dubois: ‘Onze aanwezigheid in Apeldoorn is belangrijk in de war for high-tech talent. Er zit veel technisch hoogopgeleid personeel in deze regio.’

Sioux heeft in Nederland naast Apeldoorn ook vestigingen in Delft, Mijdrecht, Nuenen en meerdere bedrijven op de Sioux Campus in Eindhoven, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie