Yaskawa Industrial Processors – al uw ideëen al aan boord

TRITON

Yaskawa levert een complete range ASICs, die speciaal zijn ontwikkeld voor veeleisende industriële automatiseringstoepassingen. Een mooi voorbeeld is de TRITON. Deze innovatieve processor combineert industrieel gigabit Ethernet communicatie, PLC, Backplane Master en Motion Controller in één robuuste chip. Dit resulteert in lage cost of ownership, bijvoorbeeld door de geïntegreerde backplane en zeer lage energieconsumptie. Door het uitgekiende ontwerp levert de TRITON maximale performance tot +125 °C.

De robuuste profichip TRITON processor is speciaal gemaakt voor uw industriële toepassingen. TRITON is al uitgerust met alles wat nodig is om uw project op gang te krijgen: geïntegreerde Ethernet-switch, encryptie en zelfs een gebruiksklare backplane-master. Het biedt daarmee een toekomstbestendige oplossing voor maatwerksystemen met een lage total cost of ownership. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in omgevingen met alle gangbare op Ethernet gebaseerde protocollen of klassieke veldbussen.

TRITON: alles-in-één-chip

De chip heeft drie kernen. Met ondersteuning voor het embedded Linux-besturingssysteem dat binnenkort wordt geïmplementeerd, is de chip ook ideaal voor het ontwikkelen van nieuwe soorten controllers voor toekomstige generaties machines, aandrijflijnen en robots. De alles-in-één-oplossing biedt realtime industriële communicatie, betrouwbare en synchrone backplane-communicatie en veilige codering.

De huidige high-performance processor is speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen: hij is daarom bestand tegen zelfs de hoogste temperaturen, zoals die optreden door kleine behuizingsafmetingen, hoge omgevingstemperaturen of in een gesloten schakelkast, zonder prestatieverlies. De energiebesparende profichip TRITON staat vooral bekend om zijn lage vermogensverlies en hoge prestaties voor motion gestuurde toepassingen.

Doordat actieve koeling niet meer nodig is, worden kosten en onderhoud gereduceerd en zijn de afmetingen daardoor ook veel kleiner. Bovendien maakt Yaskawa snelle time-to-market-deadlines mogelijk dankzij korte levertijden en biedt uitgebreide ondersteuning tijdens de ontwikkeling.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie