Wonderware Benelux is vanaf nu AVEVA Select Benelux

AVEVA Select Benelux

Een nieuwe naam voor een ijzersterk merk. Het lag voor de hand, want AVEVA is de afgelopen periode successievelijk al haar producten waaronder Wonderware aan het rebranden. Wonderware Benelux – de distribiteur en kennispartner in België, Nederland en Luxemburg – was zonder meer een succesverhaal te noemen, maar de naam dekte de lading niet meer. “Daarom gaan we, op verzoek van AVEVA, verder onder de naam AVEVA Select Benelux,” verklaart Eric van Nispen.

De gerenommeerde software distributeur in de Benelux begint na ruim 25 jaar aan een nieuw hoofdstuk met dezelfde hoofdpersonen. “Deze intensieve samenwerking met AVEVA is een bevestiging van ons langdurige én voortdurende, duurzame partnership dat bekrachtigt waar we samen voor staan; het beste advies en uitmuntende service van het totale AVEVA portfolio in België, Nederland en Luxemburg.”

“Onze topprioriteit is voorop blijven lopen met technologische ontwikkelingen door een uitgebreid en high-end portfolio van industriële softwareoplossingen te blijven bieden aan onze partners en klanten. Als AVEVA Select Benelux kunnen we onze partners en klanten het volledige AVEVA-portfolio aanbieden. Dit is een grote verandering om onze organisatie en portfolio te verbreden voor de digitale fabriek van de toekomst.”, aldus Mark Satink.
Het Wonderware en Citect SCADA en MES aanbod is goed bekend in het Operate gebied en met het uitgebreide portfolio hebben we nu ook oplossingen beschikbaar voor Design en Optimize doelen.

“Het AVEVA Select partnership versnelt de waarde die AVEVA Select Benelux levert aan haar klanten en partners zodat zij hun proces kunnen optimaliseren en hun Asset Performance kunnen verbeteren. Met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder Artificial Intelligence (AI), Industrial Internet of Things (IIoT), big data, cloud en diverse hybride oplossingen, zal AVEVA Select Benelux organisaties kunnen helpen een nieuw niveau van Performance Intelligence te ontsluiten”, zegt Georges Millet, EMEA Partners Vice President, AVEVA.

Over AVEVA Select Benelux

AVEVA Select Benelux is de leverancier van het AVEVA software portfolio in de Benelux. Mark Satink: “Industriële automatisering is een vak apart en dat vak verstaan wij als geen ander. Onze klanten wensen een proactieve sparringpartner met kennis van zaken. Onze topprioriteit is het leveren van een altijd up-to-date, breed en high-end softwareportfolio aan onze klanten en partners. Als AVEVA Select Benelux kunnen we de gewenste verbreding en verbinding bieden.”

Met een duidelijke missie om innovatieve software oplossingen te bieden, stelt AVEVA Select Benelux haar klanten in staat om best in class te zijn in industrie, infrastructuur, datacenters en gebouwen.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie