Van vraag tot oplossing met iAsk van iTanks

iAsk van iTanks

iTanks verbindt, vernieuwt en inspireert de industrie

Met offline- en online evenementen en intensief contact met het netwerk haalt iTanks vraagstukken op uit de markt en verbinden zij partijen om deze vraagstukken op te lossen. Sinds de start in 2012 is de stichting iTanks gegroeid naar een actief innovatieplatform met 140 partners en ruim 3000 aangesloten bedrijven. In de afgelopen jaren heeft iTanks een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van vele nieuwe producten, diensten en bedrijven. 

Met iAsk biedt iTanks een extra middel om oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken. Voer je vraag in en kijk of er al bestaande oplossingen (iSolutions) of aanstaande evenementen (iEvents) zijn die bij je vraag passen. Schrijf je via de app direct in voor het evenement en bouw daar verder aan je netwerk. Of download de pdf’s van verrassende iSolutions. En heb je zelf een innovatieve oplossing voor een vraagstuk, plaats die dan in de iTanks iSolutionsguide: een toegankelijke database van uiteenlopende innovatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Van smeermiddel tot inspectie en van software tot valbeveiliging.

Blijft je vraag onbeantwoord? Dan komt snel de mogelijkheid om je eigen vraagstuk in te dienen via de knop iChallenges. We verzamelen de vraagstukken en pakken ze op. Want voor veel vraagstukken en uitdagingen in de industrie zijn vaak al verrassende oplossingen beschikbaar. Met iChallenges laten we actuele vraagstukken uit de industrie zien en bouwen we door richting oplossingen.

De iAsk App gaat je zelfs helpen met de financiering van je plannen (iFinance). We laten zien welke mogelijkheden er zijn en waar je terecht kunt voor financiering en subsidies.

Meer weten? Download dan de App uit de Google Playstore of de Appstore (zoek op itanks).

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.