Tele Radio opent nieuwe vestiging in Ierland

Tele Radio nieuwe vestiging

Met de opening van de nieuwe vestiging voor de dochteronderneming in Ierland vergroot Tele Radio haar wereldwijde positie op het gebied van draadloze, industriële afstandsbedieningen verder.

De nieuwe vestiging van Tele Radio Ireland Ltd., gevestigd in Cork, zal naar verwachting medio oktober 2022 operationeel zijn. Dit zal het totale aantal landen waarin Tele Radio Group is gevestigd op negentien brengen.

Tele Radio Ireland wordt geleid door de heer Shaun Swan. Met meer dan 20 jaar ervaring in industriële automatisering en werktuigbouwkunde heeft Shaun diverse posities bekleed in verschillende sectoren van de Ierse industrie en ruime ervaring in zowel verkoop als service. ‘’Sterke relaties en lokale kennis zijn essentieel in deze business.’’ Met de aanwezigheid in Ierland bevindt Tele Radio zich in een uitstekende positie om hun verkoop- en serviceondersteuning op de lokale markt uit te breiden. Bestellingen kunnen nu rechtstreeks bij Tele Radio Ireland worden geplaatst en producten worden verzonden vanaf onze logistieke partner in Dundalk. ‘’Ik kijk ernaar uit om hier een rol in te spelen en bij te dragen aan de groei van Tele Radio.”

Met de start van de nieuwe vestiging in Ierland toont Tele Radio Group haar grote ambities door toevoeging van een aantal recent geopende dochterondernemingen, waaronder die in Frankrijk, India, Japan en Brazilië.

Tele Radio levert universele, draadloze afstandsbesturingen en maatwerkoplossingen voor industriële aandrijvingen en besturingen. Hun producten zijn in Nederland voorzien van het officieel, extern gecertificeerde SIL3, PLd en PLe veiligheidsniveau.

Meer informatie bij Tele Radio

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.