Valk Welding breidt uit naar Ierland

Valk Welding

Eind januari 2022 is Valk Welding Ierland officieel als dochteronderneming toegevoegd aan de Valk Welding Groep. Hiermee heeft de groep naast het hoofdkantoor in Alblasserdam inmiddels 9 dochterondernemingen in Europa.

Met de oprichting van deze Ierse dochteronderneming is het bedrijf gereed om de Ierse maakindustrie te ondersteunen in hun zoektocht naar lasautomatisering.

De eerste contacten met Ierse bedrijven werden als in 2017 gelegd wat resulteerde in de eerste bezoeken. Deze bedrijven bleken onder andere door de Brexit hard op zoek te zijn naar oplossingen voor de continuering en automatisering van hun productie aangezien tekorten aan vaklassers een groot probleem leek te gaan worden.

Sinds die tijd heeft Valk Welding al diverse klanten uit Ierland mogen helpen en zijn er al verschillende succesvolle projecten geleverd. Als totaalleverancier helpt het bedrijf deze bedrijven op het gebied van zowel de lasrobotsystemen alsmede ook met de las consumables waaronder lasdraden en slijtdelen.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie