TechAward – Innovatieve gasanalyzer van Endress+Hauser

169

Tijdens de WoTS 2022 worden de meest nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht gebracht. De TechAward geeft extra aandacht aan deze innovaties.

TechAward

Endress+Hauser heeft in aanloop naar de WoTS twee innovatieve producten ingebracht die meedingen naar nominatie voor de TechAward; de J22 TDLAS gasanalyzer en iTHERM Moduline TM131. U kunt tot en met 31 augustus 2022 uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie.

J22 TDLAS gasanalyzer

De nieuwe J22 TDLAS gas analyzer maakt gebruik van gepatenteerde TDL (Tunable Diode Laser) technologie voor de analyse van H2O in aardgas (ook toepasbaar in waterstof en CO2). TDLAS is bekend in de markt als de meest robuuste en nauwkeurigste manier om vocht te meten in gas.

iTHERM Moduline TM131

De nieuwe iTHERM ModuLine TM131 heeft naast geavanceerde sensoren en snel reagerende thermowell een innovatie eigenschap, Dual Seal Technologie als 2e procesbarrière. Door deze unieke technologie wordt een defect in een thermowell snel gesignaleerd waardoor er minder gevaarlijke situaties voor mens en milieu ontstaan.

Stem op deze innovaties voor de TechAward op de “world of automation”.

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.