Beproefde technologie voor het meten van H2O in gassen

Gas Analyzer TechAward

De nieuwe J22 TDLAS Gas Analyzer maakt gebruik van gepatenteerde TDL (Tunable Diode Laser) technologie voor de analyse van H2O in aardgas (ook toepasbaar in waterstof en CO2). TDLAS is bekend in de markt als de meest robuuste en nauwkeurigste manier om vocht te meten in gas. Het hart van de TDLAS-meting ligt in de meetcel waar de laser en de signaaldetector zijn geïsoleerd van procesverontreinigingen, waardoor verontreiniging en meetfouten worden geëlimineerd.

De gebruiksvriendelijke J22 TDLAS Gas Analyzer biedt continu live metingen, waardoor de operationele veiligheid en de hoge beschikbaarheid van de installatie worden gewaarborgd. De J22 TDLAS analyzer is eenvoudigweg de beste in zijn klasse voor het voldoen aan specificaties voor gaskwaliteit, het voorkomen van corrosie in pijpleidingen en het waarborgen van de veiligheid van mensen en de integriteit van de assets.

Dit zorgt ervoor dat wij voorop lopen in de lasergebaseerde metrologie voor superieure meetprestaties. De combinatie met de vertrouwde Endress+Hauser Heartbeat Technology zorgt voor continu gezondheidstatus van de gas analyzer wat resulteert in minder storingen, lagere bedrijfskosten en verbeterde betrouwbaarheid. De J22 TDLAS Gas Analyzer is een van de meest onderhoudsvriendelijke analyzers op de markt.

Meer informatie bij Endress+Hauser of bezoek hun stand op de WoTS.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie